Cum își răsfață Codin Maticiuc iubita însărcinată. „Mulțumesc, Codin, că toate dorințele mele sunt misiunile tale din ziua 1”

De Unica.ro, pe

Codin Maticiuc și iubita lui vor deveni părinți din nou anul acesta. Ana Pandeli este însărcinată cu al doilea copil al actorului și al treilea copil al ei. Cuplul are împreună o fiică, Smaranda, în vârstă de 3 ani, iar Ana mai are un fiu, Dan, dintr-o fostă relație. Codin și Ana au confirmat a doua sarcină în mediul online.

Cum își răsfață Codin Maticiuc iubita însărcinată. „Mulțumesc, Codin, că toate dorințele mele sunt misiunile tale din ziua 1”

Ana se află în Londra, unde a participat la un concert susținut pe Stadionul Wembley. „Mulțumesc, Codin, că toate dorințele mele sunt misiunile tale din ziua 1 până azi. Sper în mâine”, a scris la Insta Story. „Visam de atât de mult timp să aud live London Grammar”, a mai scris.

A doua zi, Ana, Dan și Smaranda au mers împreună la musicalul Regele Leu. „Mamă la datorie. Ieri mama, azi puii”, a scris tânăra în mediul online.

Ana și Codin s-au afișat pentru prima oară împreună în iunie 2021, la Gala Premiilor Gopo. Premiul Publicului a fost câștigat de pelicula „Miami Bici”, care i-a avut protagoniști pe Codin și pe actorul Matei Dima (34 de ani).

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Codin Maticiuc, despre începutul relației dintre Theo Rose și Anghel Damian: „Îmi tot repeta asta”

„Iubita mea e actriță, în sensul că a făcut aceleași cursuri ca și mine, eu am îndrumat-o, însă nu a jucat până acum. Să vedem ce va face, ea merge la castinguri, vrea să joace”, a declarat Codin Maticiuc în iulie 2021, în exclusivitate pentru Click!.

Codin și Ana sunt discreți în privința relației lor. „Iubita mea este o persoană discretă și nu apreciază genul ăsta de «atenție», iar eu respect asta. Nu înseamnă că ea nu este «deschisă», ci că are un bun-simț care o face să nu își dorească genul ăsta de reflectoare ațintite asupra ei doar pentru că îmi este alături”, mai spunea Codin în aprilie 2021, pentru revista VIVA!.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter