Codin Maticiuc, tată pentru a doua oară. Iubita actorului este din nou însărcinată

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 11 august 2022, 14:50

Codin Maticiuc va deveni tată pentru a doua oară. Actorul și iubita lui, Ana Pandeli, mai au împreună o fiică, Smaranda, în vârstă de 3 ani. Ana mai are un fiu, Dan, dintr-o fostă relație. Cuplul a confirmat a doua sarcină în mediul online.

Codin Maticiuc, tată pentru a doua oară. Iubita actorului este din nou însărcinată

„Poate el va continua să renoveze spitalele din țara asta. Tati o să îi lase doar un drum bătătorit, câteva legi schimbate (în curând o să mă vedeți în stradă dacă ăștia mai continuă să ne ignore), o fundație și o inițiativă puternică. Nu știu dacă pot schimba ceva în țara asta dar sunt convins că o vor face copiii mei. Toți au fost și vor merge pe șantierele din spitale, toți au stat cu picioarele goale în curtea orfelinatului și s-au jucat cu ceilalți copii ai mei. Sunt convins că măcar unul din ei îmi va continua misiunea. Poate chiar numărul 3. Te aștept cu nerăbdare, dragostea mea. Avem multe de trăit împreună!”, a scris Codin Maticiuc pe Instagram.

Perechea s-a afișat pentru prima oară împreună în iunie 2021, la Gala Premiilor Gopo. Premiul Publicului a fost câștigat de pelicula „Miami Bici”, care i-a avut protagoniști pe Codin și pe actorul Matei Dima (34 de ani).

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Codin Maticiuc, despre începutul relației dintre Theo Rose și Anghel Damian: „Îmi tot repeta asta”

„Iubita mea e actriță, în sensul că a făcut aceleași cursuri ca și mine, eu am îndrumat-o, însă nu a jucat până acum. Să vedem ce va face, ea merge la castinguri, vrea să joace”, a declarat Codin Maticiuc în iulie 2021, în exclusivitate pentru Click!.

Codin și Ana sunt discreți în privința relației lor. „Iubita mea este o persoană discretă și nu apreciază genul ăsta de «atenție», iar eu respect asta. Nu înseamnă că ea nu este «deschisă», ci că are un bun-simț care o face să nu își dorească genul ăsta de reflectoare ațintite asupra ei doar pentru că îmi este alături”, mai spunea Codin în aprilie 2021, pentru revista VIVA!.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter