Claire Danes este însărcinată. Actrița și soțul ei, Hugh Dancy, vor deveni părinți a treia oară

De Oana Dinu, pe Ultimul update Luni, 09 ianuarie 2023, 16:00

Claire Danes și Hugh Dancy vor deveni în curând părinți pentru a treia oară. Cei doi mai au împreună doi băieți, Cyrus Michael Christopher, în vârstă de 10 ani, și Rowan, în vârstă de 4 ani.

Claire Danes, în vârstă de 43 de ani, și soțul ei, actorul Hugh Dancy, în vârstă de 47 de ani, se pregătesc pentru venirea pe lume a celui de-al treilea copil. Vestea a fost confirmată de reprezentantul cuplului pentru revista People. Cei doi nu au dat mai multe detalii cu privire la sarcină.

Claire Danes, dezvăluiri despre relația cu Hugh Dancy

Actrița din „Homeland” și partenerul ei de viață, Hugh Dancy, s-au întâlnit pentru prima oară în 2006, atunci când au filmat împreună pentru producția „Evening”. Trei ani mai târziu, în 2009, s-au căsătorit.

„Îl iubesc cu adevărat. Şi îmi plac lucrurile dificile. Ştiţi, căsnicia este dificilă, dar sunt pregatită. Nu fac nimic întâmplator, aşa că întâlnirile nu sunt preferatele mele. M-aş căsători cu toţi cei cu care am o întâlnire romantică. Când l-am întâlnit pe Hugh eram singură pentru prima dată şi abia aşteptam să văd cum e, mă cam lăudam: Ce-o să mă distrez!. Şi apoi l-am înâlnit pe Hugh. Îmi place să fiu într-o relaţie, este mult mai distractiv. Ai atâtea oportunităţi de a evolua dacă eşti interesat de celălalt. Este ca un exerciţiu frumos”, a spus actrița în urmă cu mai mulți ani pentru ediția britanică a revistei Harper’s Baazar.

Citește și: Șocant: Claire Danes, nemachiată. Arată ca un bărbat

Claire Danes și Hugh Dancy, părinți pentru a treia oară

Claire Danes și Hugh Dancy au devenit pentru prima oară părinți în 2012, atunci când s-a născut băiețelul lor, Cyrus Michael Christopher.

„Întotdeauna mi-am dorit copii, dar mă bucur că am așteptat până acum”, spunea câștigătoarea Globului de Aur înainte de nașterea primului copil.

Claire Danes era atunci protagonista serialului „Homeland. Rețeaua terorii” și a lucrat până în luna a opta de sarcină. Actrița spunea atunci că reușește să se împartă între rolul de mamă și meseria ei pentru că își ia fiul cu ea pe platourile de filmare.

Într-o ediție specială a revistei Harper’s Baazar, aceasta mărturisea că rolul de mamă poate fi și dificil.

„Este o provocare incredibilă să fii mamă, dar încă simţim nevoia să vorbim despre asta în termeni foarte romantici. Şi nu este doar asta. Toţi detestăm uneori acest lucru şi simţim anxietatea în legătură cu faptul că te simţi prins în capcană de rolul acesta, de responsabilitate. Poţi să o iei razna şi nu există un buton de oprire. Pentru mine, adaptarea la noul rol a fost cea mai grea. Te simţi tot timpul legat fizic de cineva. (Copiii, n.r.) sunt precum ursuleţii koala, simţi mereu responsabilitatea de a fi fizic tot timpul lângă ei, astfel încât ei să se poată agăţa de tine. Este un lucru destul de primitiv”, a explicat ea.

Cel de-al doilea copil al cuplului, Rowan, a venit pe lume în 2018.

Citește și: Rumer Willis, fiica lui Bruce Willis, este însărcinată. Primele declarații ale lui Demi Moore

Claire Danes, a cincea nominalizare la Globul de Aur

Anunțul că este însărcinată pentru a treia oară a venit după ce Claire Danes a primit o nominalizare la Globul de Aur pentru cea mai bună actriță în rol secundar. Producția care i-ar putea aduce a cincea oară prestigiosul premiu este serialul „Fleishman Is In Trouble”.

Aceasta a câștigat prima oară Globul de Aur în 1995, cu rolul din serialul „My So-Called Life”. A mai primit această distincție și pentru miniseria TV „Temple Grandin” (2011), precum și pentru rolul din „Homeland. Rețeaua terorii”, în 2012 și 2013.

Claire Danes s-a mai remarcat în producții precum „Romeo și Julieta”, „Fiicele doctorului March”, „Cum să faci o cuvertură americană”, „Terminator 3: Supremația roboților”, „Stardust”.

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter