Cine este și cum arată iubita lui Liviu Dragnea

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 12 martie 2018, 16:26
Liviu Dragnea, în vârstă de 55 de ani, retrăiește vârsta adolescenței și o spunem fără strop de ironie. Liderul PSD se iubește de doi ani cu o tânără pe nume, Irina Alexandra Tănase, în vârstă de doar 25 de ani. În ciuda diferenței de 30 de ani dintre cei doi și a faptului că fiica lui Liviu Dragnea, Alexandra Dragnea, este cu doar 3 ani mai mică decât posibil viitoarea sa mamă vitregă, iată că povestea de iubire tinde să prindă din ce în ce mai mult contur.

Irina Alexandra Tănase, a fost prezentă la Congresul extraordinar al PSD care a avut loc sâmbătă, și a stat în primul rând al Sălii Palatului, alături de Liviu Dragnea și de Gabriela Firea, primarul general al Capitalei.

Irina Alexandra Tanase - iubita lui Liviu Dragnea

Irina Alexandra Tănase a fost secretara lui Liviu Dragnea și a avut onoarea de a-l însoți pe acesta în mai multe călătorii în afara țării. Ea s-a angajat în subordinea lui în toamna lui 2013, iar la numai două luni, îl însoțea în Brazilia, unde au petrecut împreună sărbătorile de iarnă. Pentru că el era pe atunci căsătorit, Irina a sosit în Brazilia alături de un colaborator al lui Dragnea. Șeful PSD a divorțat în 2015, astfel că în următorii ani a putut reveni nestingherit alături de Irina în Brazilia.

Înainte de a fi secretara lui Dragnea, Irina a lucrat timp de un an de zile la o firmă condusă de Sebastian Ghiță, fost coleg din facultate al lui Liviu Dragnea și, la vremea respectivă, parlamentar PSD. La vederea inelului cu diamante de pe degetul tinerei iubite, Liviu Dragnea a fost întrebat dacă are de făcut vreun anunț legat de logodna:  „Astăzi, nu! Cât de curând! La Congres vreți să fac? Ce naiba? Am partidul în suflet, dar nu vreau să-l bag și în familie”, a răspuns provocării Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea si Irina Alexandra Tanase

Gabriela Firea s-a dovedit o susținătoare a poveștii de dragoste dintre liderul PSD și tânăra domnișoară și i-a încurajat în demersurile legate de căsătorie: „Mi s-a părut ceva absolut normal să stea în primul rând, la Congresul PSD, din moment ce este într-o relație, de câțiva ani, cu domnul Dragnea. Se iubesc. Irina îl susține foarte mult pe domnul Dragnea în toată activitatea sa. Este normal să fie așa. Un cuplu se sudează și prin suportul profesional, nu doar prin iubire”, a transmis Gabriela Firea.

Irina Alexandra Tanase - iubita lui Liviu Dragnea-psd

De asemenea, primarul Capitalei a punctat că Irina Alexandra Tănase are calitățile necesare pentru a deveni nu doar soția lui Liviu Dragnea, ci și Prima Doamnă a României:„De ce nu? (n.r să nu aibă profil de Prima Doamnă) E o tânără care este de viitor. Noi ne-am mai întâlnit în diferite ocazii, s-a ocupat de organizarea unor evenimente caritabile sau a contribuit la organizarea acestora. Domnul Dragnea nu mi-a spus dacă se căsătorește. Cred că este un subiect privat, dar dacă ne va face un astfel de anunț și ne va invita, vom onora invitația, mai ales că suntem nași de profesie”, a concluzionat Gabriela Firea.

Liviu Dragnea a divorțat în 2015 de soția sa, Bombonica Prodana, împreună cu care are doi copii: pe Alexandra Dragnea, care va împlini 23 de ani anul acesta, și pe Ștefan Valentin Dragnea, în vârstă de 30 de ani.

Citește și – Cum arată și cu cine se iubește fiica lui Liviu Dragnea

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter