Irina Tănase, aproape de nerecunoscut după despărțirea de Liviu Dragnea

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 12 mai 2023, 10:53

Irina Tănase (30 de ani) pare să fie fericită după despărțirea de fostul lider PSD, Liviu Dragnea (60 de ani). Pozele de pe social media confirmă acest lucru.

În pop culture circulă o preconcepție conform căreia femeile își schimbă look-ul după o despărțire. Irina Tănase o confirmă. Ea nu și-a tuns sau vopsit părul, însă a ales să apeleze la câteva intervenții estetice în zona feței. Ea pare să fi apelat la injecții cu acid hialuronic în zona feței, pentru buze mai pline, umplerea ridurilor nazolabiale și definirea pomeților. De altel, aceste intervenții sunt foarte în vogă în rândul vedetelor, după cum arată Click.

Fosta logodnică a lui Liviu Dragnea a postat recent o poză pe Instagram, în care pare să aibă un chip ușor diferit față de cel cu care ne-a obișnuit. Ea are buzele vizibil mai pline, față de cum le avea înainte. Poate fi vorba fie de intervenții estetice, fie de filtrele de editare foto folosite adeseori în pozele postate de vedete și nu numai în social media.

Irina Tănase și Liviu Dragnea au fost împreună timp de opt ani. Ei au rămas împreună chiar și atunci când politicianul a fost în închisoare. În decembrie 2021, tânăra a confirmat că s-a despărțit de Liviu Dragnea. Totodată, a ținut să infirme acele zvonuri care susțineau că ea i-ar fi fost infidelă lui Dragnea.

Tânăra a confirmat despărțirea într-un mesaj transmis Gândul, după cum relatează Click. „Despărțirea de Liviu este cel mai dureros moment pe care l-am trăit până acum”, a spus ea la momentul respectiv. „Ne leagă o poveste de 8 ani, în care i-am fost fidelă, l-am sprijinit necondiționat și n-au existat fapte de care să mă rușinez. La vârsta mea, 29 de ani, n-am puterea să lupt singură împotriva unor neadevăruri. Am sentimentul amar că nu mă pot apăra, atâta vreme cât Liviu nu este dispus să mă asculte”.

Mai mult, ea a dezăluit faptul că Liviu Dragnea a fost cel care a ales să se despartă de ea, după ce a auzit niște zvonuri conform cărora Irina Tănase ar fi trimis poze cu sânii cuiva.„Liviu este omul care îmi cunoaște secretele, poate realiza că eu nu aș trimite nimănui imagini cu sânii” a spus ea. „Din cauză că nu sunt împăcată cu aspectul lor și chiar intenționam să mă operez. Sper în continuare ca Liviu să mă asculte și îl rog să nu se mai lase influențat de x sau de y. Îmi place să cred că e un bărbat puternic și, oricum, i-aș dărui libertatea pe care și-ar dori-o, în acest caz. Repet: nu l-aș putea determina să mă iubească dacă nu simte!”

Irina Tănase a mai spus: „Despărțirea dintre noi a fost bruscă. Mi-a trimis, într-o noapte, un SMS și ulterior nu l-am mai putut contacta. Pesemne că m-a blocat. Mă doare că n-a avut încredere în mine și a hotărât să încheiem această poveste fără să-i pot dovedi că se înșală”.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter