Prima declarație a Oanei Leonte, presupusa iubită a lui Liviu Dragnea

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 27 iulie 2022, 10:31

Liviu Dragnea (59 de ani) ar forma un cuplu cu Oana Leonte (25 de ani), o profesoară de franceză originară din Buzău. Cei doi s-au cunoscut în toamna anului 2021, în cadrul partidului Alianța pentru Patrie (APP), ale cărui baze au fost puse de către fostul lider PSD.

Prima declarație a Oanei Leonte, presupusa iubită a lui Liviu Dragnea

Contactată de redactorii Fanatik cu privire la relația ei cu fostul președinte al Camerei Deputaților, Oana a declarat: „Ar trebui să răspund la această întrebare? Consider că viața personală trebuie să rămână personală. Nu doresc să discut despre asta. Chiar dacă sunt implicată în politică, viața personală mă privește”.

Tânăra a absolvit studiile de licență ale Facultății de Limbi și Literaturi Străine, iar în iunie pe cele masterale ale Facultății de Sociologie și Asistență Socială. Oana ar fi activat în echipa de volei a CSS Buzău, a fost model și a publicat și un volum de versuri în timpului liceului.

Aceasta este prima relație a politicianului după despărțirea de fosta logodnică, Irina Tănase (29 de ani). Dragnea și Tănase au format un cuplu de la sfârșitul anului 2013 până la sfârșitul anului 2021. Fostul cuplu s-a cunoscut în octombrie 2013, când Irina a devenit secretara politicianului pe când acesta din urmă era ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Articolul continuă după recomandări

Citeşte şi: Ucraina și Rusia au semnat un acord susținut de ONU pentru reluarea exportului de cereale

Citeşte şi: Poezia de dragoste pe care Irina Tănase i-a dedicat-o lui Liviu Dragnea

Citeşte şi: Câți bani trebuie să primească Anamaria Prodan de la Laurențiu Reghecampf. „Să nu creadă că nu va plăti!”

Citeşte şi: Nadine, indignată că Marina Almășan i-a luat apărarea lui George Buhnici. „M-a lăsat mută!”

La rândul ei, Irina Tănase ar fi într-o relație cu Roger El Akoury, supranumit „Regele medicamentelor”. Bărbatul este fostul patron al lanțului de farmacii Sensiblu și cel mai important acționar al companiei farmaceutice A&D Pharma. Libanezul este proprietarul Cambridge School București și mai are și alte afaceri. În urmă cu 16 ani, El Akoury a format un cuplu cu Anna Lesko. Afaceristul a fost văzut și în compania Alinei Geambazi, fosta soție a nepotului lui Gigi Becali, Vasile Geambazi.

Irina Tănase și Liviu Dragnea s-ar fi despărțit din cauza infidelității ei, însă tânăra a negat zvonurile.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter