Irina Tănase, fosta logodnică a lui Liviu Dragnea, a fost la DNA

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 25 iulie 2022, 10:39

Irina Tănase (29 de ani), fosta logodnică a lui Liviu Dragnea (59 de ani), a fost fotografiată vineri, 21 ianuarie 2022, intrând în sediul Direcției Naționale Anticorupție (DNA).

Irina Tănase, fosta logodnică a lui Liviu Dragnea, a fost la DNA

Irina Tănase a stat mai puțin de jumătate de oră în sediul DNA, iar la plecare nu a făcut declarații. Inițial s-a crezut că tânăra ar fi venit pentru a depune un document, putând fi vorba inclusiv despre un denunț. Imaginile au fost publicate de jurnaliștii de la Gândul.

Pe 18 ianuarie 2022, Irina Tănase a fost citată telefonic de procurori în calitate de martor într-un dosar care are legătură și cu Liviu Dragnea. Tânăra a fost întrebată de procurori despre locuința pe care și-a achiziționat-o în urmă cu ceva timp și despre proveniența banilor, având în vedere că, la momentul achiziției, tânăra nu lucra, spun surse apropiate anchetei, citate de Antena 3.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

VIDEO. Fiica Alessandrei Stoicescu, pe pârtia de schi la doar 2 ani și jumătate

Cu ce problemă de sănătate se confruntă Simona Gherghe. „Așa ceva nu am experimentat niciodată”

Iasmina Hill și toată familia ei, infectată cu COVID-19. „M-am panicat foarte tare”

Cât timp Liviu Dragnea a fost în spatele gratiilor, Irina Tănase a muncit. Irina este mediator și a lucrat la un cabinet de avocatură. Nici la venirea și nici la plecarea de la sediul DNA, tânără nu a vorbit cu presa. Inițial, s-a speculat că ar fi depus un denunț, însă informația nu este confirmată.

În decembrie 2020, Irina Tănase a mai fost la DNA, însă audiată ca martor în dosarul Tel Drum. Atunci, în exclusivitate pentru Antena 3, Irina a declarat ironic: „Am fost citată în calitate de martor în dosarul Tel Drum. Nu știu ce a vrut să afle de la mine. Nu am dat declarații, cred că a vrut dânsa să ne cunoaștem”. Tânăra a adăugat că audierea ei ar fi fost o „răzbunare a sistemului”.

Irina Tănase a absolvit Colegiul Național Elena Cuza și Facultatea de Relații Internaționale din cadrul Academiei de Studii Economice din București, iar în prezent studiază la Facultatea de Științe Juridice și Științe Administrative.

Foto: Libertatea.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter