Cine este Shift, partenerul de echipă al lui Connect-R de la „Asia Express”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 24 mai 2021, 19:00
Connect-R și Shift formează una dintre echipele care vor porni pe Drumul Împăraților în sezonul 4 din „Asia Express”.

Călătoria va porni din Turcia și va continua cu Georgia, Azerbaidjan, dar și alte destinații surpriză. Deși are emoții, Shift este foarte fericit la gândul că se va număra printre persoanele curajoase din Asia Express.

Connect-R și Shift au colaborat în trecut pe plan muzical, fiind buni prieteni. Au chiar și o piesă împreună, numită „Piele albă, piele neagră”.

„ÎNCEPE!!! Asia Expresss baaaby! Fac echipă cu fratele Connect-R. Am emoții și sunt cel mai fericit! Am nevoie de toată susținerea și dragostea voastră!”, a scris Shift pe pagina lui de Instagram. La rândul său, Connect-R a scris: „Plecăm în Asia Express, eu și fratele Shift, pe drumul ăsta al ispășirii! Vă rugăm să vă rugați pentru noi, ar fi cea mai mare bucurie pe care ați putea să mi-o faceți! Vă iubesc!”.

Shift se numește Gabriel Mihai Istrate și este un artist foarte apreciat în industria muzicală românească. S-a născut în Galați, unde în anul 1998 a pus bazele trupei Ilogic. Ulterior, a început colaborarea cu Urban Record – atât ca artist, cât și ca producător – alăturide Raparta, Mc Bean, Matteo, Tom Boxer, Vanotech, DJ Undoo și K-Gula.

Citește și: Cine este Adriana Trandafir, concurenta de la „Asia Express”, sezonul 4

Citește și: Cine este Alexandra Ungureanu, concurenta de la „Asia Express”, sezonul 4

Citește și: Cine e Lorelei, concurenta de la „Asia Express”, sezonul 4

Citește și: Irina Rimes, primele declarații despre copii: „Mi-am programat”

Anul 2013 a fost unul extrem de bun pentru Shift, când a colaborat cu Marius Moga pentru piesa „Sus pe toc”, una dintrecele mai ascultate piese din acel an în România. În 2015 a colaborat cu Andra pentru single-ul „Avioane de hârtie”.

La rândul său, Connect-R este unul dintre cei mai apreciați rapperi români. În 2006, el a fost primul rapper care a cântat pe scena Eurovision, când a cântat împreună cu Arsenium și Natalia Gordienko piesa „Loca”, reprezentând Moldova în competiție.

În afară de Connect-R și Shift, la concursul „Asia Express” vor mai participa următoarele echipe: Lorelei și Zarug, Mihai și Elwira Petre, Lidia Bluble și sora ei, Estera, Cosmin Natanticu și soția lui Eliza, Alexandra Ungureanu alături de mama ei, Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța și Patricia Paglieri și Francy.
Citeşte întreaga ştire: Cine e Lorelei, concurenta de la „Asia Express”, sezonul 4.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter