Cine este „Păpușa”, iubita ascunsă a lui Matteo

De Mădălina Manole, pe
Matteo are, fără îndoială, gusturi bune în materie de femei. Fostul iubit al Deliei trăiește de ceva vreme o frumoasă poveste de dragoste alături de o tânără extrem de sexy.

Surprinzătorul Matteo, pe numele său din buletin, (și nu glumim!), Vasiliu Matei Anton Eugen Aurel Ioan Florentin, în vârstă de 33 de ani, se iubește de peste 3 ani cu Elena Neagu, nimeni alta decât Muñeca, o artistă care, deși este mai puțin cunoscută, la fiecare apariție pe scenă poartă mască.Matteo si Muneca, Elena Neagu

Muñeca, în traducere din spaniolă însemnând păpușă, își ascunde fața sub măști extravagante, însă își evidențiază cu mândrie formele de invidiat, spre deliciul spectatorilor și fanilor săi virtuali.

elena neagu alias muneca

Elena Neagu se consideră o persoană timidă și din acest motiv preferă să-și ascundă chipul. În plus, artista este la început de carieră muzicală și dorește să se afirme doar prin intermediul vocii: “De ce maști? Pentru că scopul meu este să o iubiți pe Muñeca prin muzica ei!” – scrie aceasta pe site-ul său.

elena neagu-muneca

O bună perioadă de timp Matteo și Muñeca și-au ținut foarte bine ascunsă relația, ba mai mult au și negat cu vehemență că ar fi împreună. Ei bine, acum cei doi nu numai că nu se mai ascund, dar își fac și declarații siropoase pe rețelele de socializare. Se vede cu ochiul liber că Matteo este peste urechi îndrăgostit, prin urmare ne așteptăm cât de curând să facă și pasul cel mare.

Citește și – Nicole Cherry nu se mai ascunde! Cum arată iubitul artistei

Citește și Cum arată sora Elenei Gheorghe. Seamănă ca două picături de apă

Sursă foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter