Cine este noul iubit al Cristinei Cioran? „Ne-am cunoscut la o petrecere”

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Luni, 21 decembrie 2020, 14:03

Vineri, 18 decembrie, Cristina Cioran (39 de ani) a confirmat că ea și Traian Văduva (44 de ani) s-au despărțit după 10 ani de relație. Invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Cristina a clarificat zvonurile privind despărțirea și a vorbit despre noua ei relație.

Cine este noul iubit al Cristinei Cioran? „Ne-am cunoscut la o petrecere”

În prezent, atât Cristina, cât și Traian formează alte cupluri. „Cred că la un moment dat trebuie să te gândești mai mult la tine și să spui că meriți să fii fericit. (…) O viață avem”, a spus Cristina.

„Mi-am deschis sufletul și în momentul ăla s-a întâmplat. Ne-am cunoscut la o petrecere. (…) Nu m-am ascuns nicio secundă cu această relație din momentul în care ea a început.

Facebook-ul meu a fost deschis. Instagram-ul la fel. (…) Nu m-a părăsit nimeni. Poate că nu ne-am fi despărțit total, total. Dar cumva așa a fost să fie. Sunt foarte fericită.”

Întrebată de gazde dacă iubitul ei este cunoscut, Cristina a spus: „Lăsați-l în pace!”. „Nu aveam foarte multe lucruri în comun, dar uite acum încep ușor, ușor să se dezvolte.

Suntem la început, aveți puțintică răbdare. Locuim împreună de când ne-am cunoscut. (…) A fost o conjunctură interesantă. Amândoi ieșiserăm din fostele relații. Cumva a fost un moment.”

Întrebată de gazde dacă au discutat serios despre viitor, Cristina a completat: „Da”. „Ne-am cunoscut la o petrecere lângă București, la o prietenă comună. E o întâmplare fericită.

Noi ne dorim lucruri cât mai frumoase împreună.” De sărbători, Cristina și noul ei iubit, Alexandru Dobrescu, merg la Constanța, la mama prezentatoarei TV. Imagini cu perechea găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

Foto: Facebook

Citește și:

Anca Țurcașiu a spus cum i s-a schimbat viața în 2020. „Se zice că depășirea unui obstacol te face mult mai puternic”

Anul 2020, dificil pentru artista Pink. Cu ce probleme de sănătate s-a luptat?

Cum se simte fiica Alessandrei Stoicescu după infectarea cu noul coronavirus

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter