Cine este noua asistentă de la ”Acces Direct” care a înlocuit-o pe Emily Burghelea

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 02 iulie 2020, 13:06
Emily Burghelea și-a dat demisia de la Acces Direct în urma unui mare scandal în care a făcut dezvăluiri neașteptate despre ceea ce se petrece în spatele camerelor de filmat și toată lumea aștepta să afle cine o va înlocui pe asistentă, mai ales că miza era mare.

Ei bine, iată că a venit și momentul în care o nouă asistentă și-a făcut apariția în platoul emisiunii Acces Direct. Este vorba de Cosmina Adam, o focoasă brunetă deloc străină de camerele de filmat. Tânăra, în vârstă de 29 de ani, este originară din Vaslui și este… solistă de muzică populară, astfel că a pășit de mai multe ori în platouri de televiziune, inclusiv in emisiunea La Măruță.

Cosmina Adam a mai fost prezentă și în platoul Acces Direct, însă în calitate de invitată, iar acum noul rol pare să i se potrivească mănușă. Noua asistentă de la Acces Direct a transmis un mesaj prin care și-a arătat entuziasmul față de noua schimbare din viața sa: “Dragii mei, începând de astăzi, pot spune că traiectoria vieții s-a schimbat cum nici nu mi-am putut închipui.

Citește și – Ce crede Gabriela Cristea despre emisiunea „Acces Direct”

Visurile mele devin realitate, sunt asistenta emisiunii @acces_directoficial și reporter special. Nu vă puteți închipui cât de fericită sunt și ce simt eu acum! Mulțumesc celor ce s-au gândit la mine! Visați cu ochiul minții!”, – a scris Cosmina Adam pe conturile de socializare.

Citește și – Anca Serea, avertizată în legătură cu Adi Sînă și Lidia Buble

Sursă foto: Facebook, Instagram 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter