Cine este Nea Rață de la ”Ferma Vedetelor”

De Unica.ro, pe
Nea Rață este deja cunoscut telespectatorilor Pro TV de la emisiunea ”Ferma Vedetelor”, unde are grijă ca vedetele să-ți îndeplinească sarcinile. Concurenții se tem de el, iar telespectatorii îl apreciază pentru umor și pricepere, însă puțini cunosc detalii din viața lui.

Florin Rață a trăit toată viață la țară, unde părinții i-au transmis dragostea lor față de animale și cunoștințele legate de îngrijirea lor. Apoi a terminat un liceu agricol și a fost angajat ca tehnician agronom, conform protv.ro. Printre altele, a lucrat la o bază furajeră unde a învățat multe despre îngrijirea și hrana animalelor.

De peste 10 ani, Nea Rață are propria fermă, animale și pământ. Se pare că aparițiile în emisiunea de la Pro TV l-au ajutat să-și rotunjească veniturile considerabil, având în vedere că după fiecare sezon de până acum, Florin și-a făcut cadou câte o mașină deloc ieftină.

El este căsătorit cu Mihaela și are doi copii, Maria, o tanara superba, și Bogdan, care deja este mai înalt decât tatăl lui.

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter