Cine este Jenna Ortega, actrița principală din „Wednesday” și cum a ajuns dansul ei viral pe internet

De Ovidiu Cojocaru, pe Ultimul update Luni, 19 decembrie 2022, 17:52

Cine este Jenna Ortega, actrița principală din Wednesday, serialul fenoment difuzat de Netflix. Producția a înregistrat în ultimele săptămâni un succes răsunător în mediul online. Rețelele de socializare s-au umplut de fotografii sau filmulețe în care apar scene care o au în prim-plan pe protagonistă.

Cuprins

Numele ei este la ora actuală unul dintre cele mai rostite de pe întreg mapamondul. Actrița care joacă rolul principal în serialul „Wednesday”, difuzat pe Netflix, face înconjurul globului datorită personajului său. Înconjurul internetului îl face și dansul ei, viral mai ales pe TikTok, cea mai utilizată platformă de socializare. Iată câteva lucruri pentru a afla cine este Jenna Ortega.

Cine este Jenna Ortega, actrița care i-a dat viață lui Wednesday

Jenna Ortega s-a născut în Coachella Valley, California, într-o familie cu alți cinci frați. Este de origine mexicană și portoricană, iar mama ei a învățat-o să vorbească spaniola în copilărie. Jenna Ortega este năcută pe 27 septembrie, în zodia Balanță, scrie Elle.

Jenna Ortega atrage privirile cu fiecare apariție. Actrița reușește să iasă în evidență la fiecare eveniment la care participă, iar personajul pe care îl interpretează în serial a reușit să ajungă și el un model pentru fanii producției.

Citește și: 7 locuri din România unde a fost filmat „Wednesday”, serialul momentului pe Netflix

Protagonista serialului de pe Netflix nu se poate lăuda cu o înălțime impresionantă, măsurând nici mai mult, nici mai puțin de 1,55 m. Deși în cadrul serialului personajul Wednesday apare ca fiind brunet, în realitate Jenna Ortega are părul de culoare castaniu închis.

Ochii par a fi, de departe, punctul forte al Jennei Ortega. Privirea fixă a personajului pe care îl interpretează în serial este una care taie adesea răsuflarea telespectatorilor. Jenna Ortega are ochii negri, ceea ce a reprezentat un avantaj pentru construcția și mai bună a personajului.

Debutul în actorie și cariera actriței Jenna Ortega

Chiar înainte de „Wednesday”, Ortega se impunea constant ca un nume cunoscut. Ea a jucat recent în „Scream”, alături de Jack Quaid și Melissa Barerra, dar a făcut echipă și cu Maddie Zeigler în filmul „The Fallout”, din 2021.

Jenna Ortega a apărut în lumina reflectoarelor cu mult înainte de aceste filme – ea a început să joace pentru prima dată la vârsta de șase ani și, în cele din urmă, a reușit să aibă primul rol semnificativ într-un film în anul 2013, când a fost distribuită în „Iron Man 3” și „Insidius: Chapter 2”.

Ea a jucat, de asemenea, ca o versiune mai tânără a lui Jane în „Jane The Virgin”, rol pe care l-a interpretat în timpul celor cinci sezoane ale show-ului.

Ortega nu a confirmat niciodată dacă ar fi într-o relație cu cineva cu cineva, dar a fost bănuită că ar fi format un cuplu cu colegul actor Asher Angel, după ce perechea a participat la o petrecere de Halloween, îmbrăcată în Ariana Grande și Pete Davidson.

Cei doi nu le-au oferit fanilor nimic care să le sugereze că sunt un cuplu atunci, așa că, deocamdată, se presupune că actrița este singură.

Dansul lui Wednesday, viral pe TikTok

Dintre toate momentele serialului difuzat de Netflix, poate cel mai cunoscut este acela în care personajul principal, Wednesday, dansează la o petrecere. Un moment devenit trand, mai ales pe TikTok, acolo unde au apărut nenumărate videoclipuri în care utilizatorii reinterpretează mișcările Jennei Ortega.

Melodia originală din spatele acestui moment aparține trupei The Cramps și se numește „Goo Goo Muck„.

Citește și: Viviana Sposub și George Burcea, în contrast cu Catherine Zeta Jones, la premiera serialului „Wednesday”. Primele imagini din Los Angeles

Într-o emisiune, actrița a povestit cum a apărut ideea cu scena dansului din serial. În timpul interviului, Jenna a dezvăluit că momentul ei a fost aproape să devină un dans de grup: „Inițial, au vrut un flash mob, dar m-am gândit, nu, nu există să fiu Wednesday și să dansez și să încurajez o grămadă de oameni”, a explicat ea, scrie BuzzFeed.

Legătura României cu serialul Wednesday

Noul serial, care face deja furori pe platforma de streaming, are o strânsă legătură cu țara noastră. Pe lângă participarea celor trei români în distribuția lui, mai multe scene au fost filmate în diferite locații din România.

Tim Burton, regizorul serialului, a venit personal în România pentru a alege locurile unde au fost filmate scenele care apar în serialul difuzat de Netflix. Iată lista acestora: Universitatea Politehnica – București Bazinul de Înot Dinamo – București Grădina Botanică Dimitrie Brândză – București Gara Regală – Sinaia Conacul Olga Greceanu – Dâmbovița Casa Monteoru – București Castelul Cantacuzino – Bușteni.

Sursă foto: Hepta / Profimedia Images

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter