Cine este iubita lui Selly

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 01 septembrie 2020, 12:55

Povestea lui Selly (Andrei Șelaru), cel mai urmărit vlogger de pe YouTube din România, este deja cunoscută de toată lumea, dar puțini sunt cei care știu detalii din viața lui personală. Cine este iubita lui și cum a ajuns să se îndrăgostească de ea? Ei bine, jumătatea îndrăgitului vlogger este Smaranda Știrbu, o tânără de 19 ani, din Craiova, care s-a mutat în București, a luat BAC-ul cu o notă foarte bună și are de gând să studieze la Facultatea de Medicină.

Citeşte şi: Ce medie a obținut la BAC iubita lui Selly

Selly și Smaranda se cunosc din liceul în care au studiat, Colegiul Naţional ‘Fraţii Buzeşti’ din Craiova, de pe vremea când erau colegi de bancă. Între cei doi, scânteia iubirii a apărut de mai bine de doi ani. “Smără”, cum o alintă Selly, este și ea vlogger-iță și are peste 190.000 de urmăritori pe Instagram.

Tânăra a câștigat titlul de “Miss” în liceu și și-a obișnuit urmăritorii de pe rețelele de socializare cu pictoriale care mai de care mai incendiare, postând adesea fotografii provocatoare, în ținute sexy.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Andrei Șelaru, alias Selly, s-a născut pe data de 28 februarie 2001, în Craiova, într-o familie modestă, fără posibilități materiale deosebite. Mama sa este profesoară de matematică, iar tatăl său inginer silvic. Selly a fost interesat de mic de tot ceea ce înseamnă mediul digital și online, iar o bună parte din copilărie și-a petrecut-o în fața calculatorului, pentru el lumea virtuală fiind cu mult mai captivantă decât tot ceea ce se petrecea în jurul său, în realitate. Treptat, tânărul și-a transformat pasiunea într-o adevărată carieră, devenind, la numai 18 ani, cel mai de succes vlogger din România. Pe lângă vlogging, Selly mai și cântă, având mare priză la fanii săi și prin acest talent.

sursa foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter