Vloggerul Selly și-a dat seama de ce nu a mers propria emisiune tv: „O greșeală enormă din partea mea!”

La începutul lui aprilie, Selly anunța încetarea colaborării cu Prima tv, acolo unde era gazda propriei emisiuni, cu același nume.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Andrei Șelaru, liderul trupei 5GANG, a explicat care au fost motivele pentru care a renunțat să mai continue Selly Show. După patru luni de emisiune, celebrul vlogger și-a dat seama de câteva aspecte importante.

Vezi video:

Prima ediție a emisiunii a debutat pe 1 Decembrie, anul trecut, difuzându-se atât pe postul de televiziune, cât și în online. Dacă la început, fanii puteau viziona Selly Show simultan la tv și în online, de la a doua ediție totul s-a transmis mai întâi la Prima tv, apoi în mediul online.

Edițiile din 2020 au avut 45 de minute, conținând diverse sketch-uri, o parte cu invitat şi o parte de monolog. Începând cu 2021, emisiunea a devenit mai lungă, până la două ore de vizionare. Printre invitați, s-au numărat vedete precum Feli, Adda, Alina Eremia, Matei Dima (BRomania), Bebe Cotimanis și alții.

Prima TV a difuzat 13 ediţii marca Selly Show în cele patru luni de colaborare. Audienţa a fost în jur de 80.000 de români pe TV, iar vârful a fost la ediţia de Crăciun (260.000 de români). Inițial, proiectul trebuia să apară doar în online, însă înainte de lansare vloggerul a semnat colaborarea și cu postul de televiziune.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter