Selly i-a surprins pe fani cu noul său job: „Vă curăț geamurile moca”

Vloggerul Selly a povestit, recent, că ar putea să înceapă o nouă serie de clipuri, care să se numească „La muncă”. Artistul vrea să le demonstreze celor care îi critică pe influenceri că nu au o slujbă adevărată, că ar putea să se descurce la fel de bine și în alte meserii.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Andrei Șelaru (Selly) explică faptul că a plecat de la premisa că „influencerii ar muri de foame dacă s-ar închide YouTube-ul”: „Hai să vedem!”, a fost răspunsul vloggerului.

Vezi video:

Trupa 5GANG s-a destrămat după patru ani de colaborare

La mai bine de patru ani de muncă în echipă, membrii trupei 5GANG (Selly, Gami, Dia, Mădălin și Pain) au decis să se destrame, în timp ce pe 19 septembrie, anul acesta, a avut loc ultimul lor concert. „Tabăra de vară”, cel de-al doilea lungmetraj marca 5GANG care va fi lansat din 27 decembrie în cinematografe, este un film românesc independent și ultimul proiect al trupei.

Producția spune povestea unor copii care ajung într-o tabără de „deztehnologizare” în care sunt învățați să scape de dependența de tehnologie (telefoane, tablete și social media). 

Primul film „5GANG, un altfel de Crăciun!”, regizat de Matei Dima, a avut premiera în cinematografele din ţară pe 27 decembrie 2019, generând cele mai mari încasări din istoria filmelor românești, după 1989. Comedia a fost vizionată de 146.785 de spectatori în primul weekend de la lansare, obținând în acea perioadă încasări de peste două milioane de lei.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter