Selly, după ce s-a zbătut să schimbe sistemul de educație din țară: „M-am mințit singur”

Selly e unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri români, nu doar prin clipurile sale de pe canalul de YouTube, dar mai ales pentru diverse acte de caritate. Este preocupat de activism social, în special de educația copiilor. Liderul trupei 5GANG și-a dat seama că doar dacă face pași mici poate să schimbe, treptat, lucrurile.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Andrei Șelaru (Selly) a vorbit deschis despre sistemul de educație din România, dar și ce și-ar dori să facă pe viitor pentru ceilalți: „M-am mințit singur…”

Vezi video:

Primul proiect caritabil al fundației Shelly în parteneriat cu Crucea Roșie care se numește „Toți la școală”. A făcut un site unde oamenii pot cumpăra diferite produse, în timp ce profitul nu este reținut nici măcar de producătorul de tricouri. Banii merg către achiziționarea de rechizite, ghiozdane, pentru copiii din zonele defavorizate. Poți să faci și donație directă: „tot mai mulți bani s-ar strânge dacă fiecare dintre noi ar dona câte un leu”, a precizat vloggerul.

Selly a avut numeroase apariții în spațiul public, criticând sistemul de învățământ de la noi. După ce a dat examenul de bacalaureat, anul trecut, vloggerul a trimis o scrisoare deschisă Ministrului Educației și a cerut chiar să dezbată problemele școlii românești cu diferiți reprezentanți. Dintre toți foști miniștrii ai Educației, Selly a reușit să stea de vorbă cu Ecaterina Andronescu, într-o ediție de anul trecut, la emisiunea „Shelly Show”.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter