Selly a cerut ajutorul Poliției după ce viața i-a fost pusă în pericol: „ Se face o anchetă”

De Unica.ro, pe

Andrei Șelaru, cunoscut în mediul online drept Selly, a dezvăluit recent pe Instagram că a contactat Poliția după ce prizoanele de la roțile mașinii sale au fost furate. Tânărul conduce un Mercedes-Benz CLS 450 din noiembrie 2019. Înaintea acestui incident, vloggerului i-a fost furat numărul de la mașină.

Selly a cerut ajutorul Poliției după ce viața i-a fost pusă în pericol: „ Se face o anchetă”

„Un pic mai mult vom sta în această seară, va fi o seară mai lungă, ca să ne asigurăm că, pe viitor, nu mai încearcă nimeni să mă rănească sau să mă omoare, furând prizoanele de la roți. Se face o anchetă ca să vedem ce s-a întâmplat, totuși, pentru că nu este normal așa ceva.

Dacă la numărul de înmatriculare am crezut că e doar o glumă foarte proastă, asta cu furtul de prizoane… putea să se desprindă roata, puteam să intru într-un șanț, să intru în cineva, Doamne ferește, să pățesc ceva eu sau o altă persoană, plus să pățească ceva mașina. Deci, deja nu mai este o glumă. Luăm toate măsurile care se impun”, a spus vloggerul la Insta Story.

Citește și:

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, vacanță scurtată din cauza bebelușului. „Nu aș fi crezut niciodată”

Cu ce se ocupă acum Cristian Leana, fost câștigător „Românii au Talent”. Ce a făcut „Mister Puzzle” cu banii câștigați

Cu ce se ocupă soția lui Cove și cum s-a cunoscut perechea. „N-a fost dragoste la prima vedere!”

Recent, Selly și iubita lui, Smaranda Știrbu, studentă la Medicină, au fost în vacanță în Franța. Revenit în țară, vloggerul a începutul filmările unui nou proiect. „Mă bucur ca un copil mic când sunt pe platoul noului nostru film. Azi e prima zi de filmare. Iese în decembrie. Cine credeți că joacă în el?”, a scris Selly în dreptul celei mare recente fotografii postare pe Instagram.

Pe YouTube, vloggerul are în prezent 3,02 milioane de abonați. „Pe 1 iunie [2021] am făcut 3 milioane de abonați. De la 2 milioane la 3 milioane a fost o perioadă de 2 ani și 3 luni. Până la 2 milioane, din 2012 până în 2018, deci în șase ani și trei luni. Vara e bună pentru cifre pentru YouTube. În vara lui 2019 am avut o serie interesantă, în care să mă împac cu oamenii cu care am avut diferite contraziceri în online.

În vara lui 2020, pe lângă piese cu 5GANG, subiectul cu educația, pe care nu l-am gândit să atragă vizualizări, a generat o discuție națională asupra educației. A adus mult public, deși a fost o chestie unde am vorbit din inimă și nu am văzut-o ca pe o strategie. Cel mai mare segment e cel de 18-24 de ani, următoarele mari sunt cele vecine, segmentul 13-18 și segmentul 24-30. E firesc ca odată ce crești să crească și publicul”, spunea Selly în iunie 2021, potrivit Pagina de media.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter