Gisele Bundchen și Joaquim Valente, surprinși împreună în Costa Rica! „Au o relație profundă, iar el o antrenează”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Joi, 26 ianuarie 2023, 17:19

Gisele Bundchen și antrenorul e, Joaquim Valente, au fost fotografiați călărind împreună, marți, în timpul unei evadari în Costa Rica, iar tot mai multe voci susțin că cei doi au o relație. Modelul a renunțat la căsnicia cu Tom Brady după 13 ani de mariaj, iar asta după ce acesta a decis să își continuie activitatea sportivă.

Supermodelul, în vârstă de 42 de ani, avea un zâmbet larg în timp ce se plimba călare cu Valente. Gisele Bundchen era îmbrăcată lejer în blugi, cu un maiou verde și plete în vânt și arăta uimitor. În același timp, instructorul ei de jiu-jitsu purta un tricou albastru, blugi și avea capul acoperit de o șapcă de baseball. VEZI AICI POZELE!

Gisele Bundchen și Joaquim Valente se văd de câteva luni

Cei doi s-au afișat pentru prima oară împreună și au stârnit zvonuri că au o relație după ce au fost văzuți bucurându-se de o cină în Costa Rica, în noiembrie 2022.

Cu toate acestea, o sursă a declarat la acel moment că Gisele și Joaquim au o legătură platonică.

„Joaquim și cei doi frați ai săi au instruit-o pe Gisele și pe copiii ei în arte marțiale în ultimul an și jumătate”, a spus o persoană din anturajul lor. Dar în ultimul timp, ei au petrecut mult timp împreună, iar asta alimentează și mai mult speculațiile că cei doi sunt mai mult decât prieteni. Chiar săptămâna trecută, Gisele Bundchen și Valente au ieșit la alergare împreună.

Fotomodelul are doi copii

Și o altă sursă a susținut recent că o relație între cei doi nu este complet exclusă.

„Gisele are încredere în Joaquim și a petrecut mult timp cu el, dar nu cred că este un scenariu de întâlnire tradițional”, a declarat o sursă pentru People, săptămâna trecută. „Au o relație profundă, iar el o antrenează. Dacă va deveni sau nu mai mult decât atât, rămâne de văzut”, a adăugat sursa citată.

Dacă idila se dovedește adevărată, ar fi prima ei relație de la finalizare divorțului de Tom Brady în octombrie 2022. Gisele Bundchen și soțul ei, Brady, în vârstă de 45 de ani, au încheiat lucrurile anul trecut, după 13 ani de căsnicie. Fostul cuplu are doi copii: Benjamin, în vârstă de 13 ani, și Vivian, în vârstă de 10 ani. Brady este și tatăl lui Jack, în vârstă de 15 ani, pe care sportivul o are fosta sa parteneră, Bridget Moynahan.

Gisele Bundchen și Tom Brady, o despărțire cu probleme

Gisele Bundchen și Tom Brady s-au luptat în justiție după ce mariajul lor s-a prăbușit.

„Gisele a fost întotdeauna cea a petrecut mai mult timp cu copiii”, a spus o sursă la acea vreme. „S-au pus de acord că se va retrage pentru a se concentra asupra familiei, apoi s-a răzgândit”.

În ciuda separării, se pare că Bündchen a revenit la modeling și trece printr-o etapă mai bună ca niciodată. Dar nu același lucru se poate spune despre Brady, care a dat drumul la insulte când a fost întrebat despre cum se va desfășura restul carierei sale de fotbalist.

Tensiunile încă există între Brady și Bündchen, care au vizitat separat o școală privată de elită din Miami pentru copii săptămâna aceasta. Tot pentru copii, Bündchen a achiziționat recent un conac de 11, 5 milioane de dolari, care se află vizavi de complexul lui Brady.

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter