Chrissy Teigen și-a întrebat fanii dacă se poate epila inghinal, cu ceară, în timpul sarcinii. Soția lui John Legend urmează să nască

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 12 ianuarie 2023, 17:49

Chrissy Teigen (37 de ani) care urmează să devină din nou mămică și-a întrebat fanii pe rețelele de socializare dacă este bine să se epileze în zona inghinală cu ceară.

Soția cântărețului John Legend  se pregătește intens pentru nașterea celui de-al treilea copil și nu este convinsă dacă este sau nu recomandat să se epileze cu ceară în zona intimă, chiar acum când mai are foarte puțin și va naște.

Chrissy Teigen: „Este sau nu dureros epilatul în timpul sarcinii?”

Tiegen își face griji cu privire la cât de greu de gestionat ar fi epilatul în perioada sarcinii, din punct de vedere al durerii. Pentru a se lămuri, autoarea de cărți a postat pe contul personal de Twitter o întrebare pentru fanii ei.

Știu sigur că perioada sarcinii este dureroasă. Dar epilarea cu ceară, acolo jos, este mai mult sau mai puțin dureroasă? Pot suporta dacă nu doare foarte tare – a scris ea pe Twitter.

Fanii nu au stat mult pe gânduri și i-au răspuns vedetei.

Am vizualizat totul – i-a răspuns un internaut.

De ce să te mai deranjezi? – i-a scris un altul.

Citeşte şi: Chrissy Teigen, soția lui John Legend, și-a făcut transplant de sprâncene

Poți folosi un aparat de ras – i-a recomandat cineva, pentru ca epilarea să nu fie atât de dureroasă cum este dacă folosește ceară.

Tiegen i-a replicat acestuia că „nu ajunge acolo”.

Chrissy Tiegen, însărcinată din nou, la mai bine de doi ani de când a pierdut al treilea copil

Chrissy Tiegen a anunțat că este din nou însărcinată în vara anului trecut, la aproape doi ani de la pierderea celui de-al treilea copil. Vedeta de televiziune și soțul ei, muzicianul John Legend (43 de ani) au împreună o fetiță – Luna (6 ani) și un băiețel  – Miles (4 ani).

„După 1 miliard de injecții, urmează să am un copil!”

„Ultimii ani au fost o ceață de emoții, să spun așa, dar casa și inimile noastre sunt din nou pline de bucurie. După 1 miliard de injecții (în picior în ultima vreme, după cum puteți vedea) urmează să mai avem un copil! La fiecare programare mi-am zis: «Ok, dacă e sănătos, azi o să anunț!».

Apoi răsuflu ușurată auzindu-i bătăile inimii și decid că sunt încă prea emoționată.

Nu cred că voi mai pleca vreodată de la vreun control cu mai mult entuziasm decât emoții. Până acum, însă, totul e frumos și perfect. Mă simt minunat și am speranță. Ok, pfff, a fost foarte greu să țin asta secret atâta timp!”, a scris Tiegen pe Instagram, în dreptul a două selfie-uri făcute în oglindă.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter