Chrissy Teigen a născut cel de al treilea copil. John Legend a făcut anunțul în timpul unui concert

De Oana Savin, pe Ultimul update Luni, 16 ianuarie 2023, 18:55

Chrissy Teigen a devenit mamă pentru a treia oară. John Legend a fost cel care a făcut marele anunț, în timpul unui concert susținut vineri seară.

Cuplul mai are doi copii, Luna, în vârstă de 6 ani, și Miles, de 4 ani.

Chrissy Teigen și John Legend, părinți pentru a treia oară

John Legend a spus persoanelor prezente la un concert privat pe care l-a susținut vineri seară, că soția sa, Chrissy Teigen, a născut în acea zi, potrivit Hollywood Reporter.

Celebrul cuplu a anunțat că urmează să devină din nou părinți, în luna august, prin intermediul rețelelor de socializare.

Nici Teigen (37 ani) și nici Legend (44 ani), care s-au căsătorit în anul 2013, nu au făcut niciun anuț privind nașterea bebelușului pe social media.

În septembrie 2020, cuplul a dezvăluit că Teigen a pierdut o sarcină. În momentul în care au anunțat că vor deveni părinți pentru a treia oară, în august, modelul a vorbit și despre faptul că a început tratament pentru fertilizare in vitro la începutul anului 2022 pentru a rămâne din nou însărcinată.

„Ultimii câțiva ani au fost un amalgam de emoții, însă bucuria a ajuns din nou în casa noastră și în inimile noastre. Un miliard de lovituri mai târziu, după cum puteți vedea, avem un alt bebeluș pe drum”, a scris Chrissy Teigen pe rețelele de socializare în momentul în care și-a făcut publică sarcina.

„La fiecare ecografie mi-am spus ”OK, dacă e sănătos astăzi, voi anunța”, dar apoi, când îi auzeam bătaia inimii, răsuflam ușurată și îmi spuneam că sunt încă prea agitată. Nu cred că voi ieși la vreo întâlnire atât de entuziasmată și agitată ca în ultima vreme, însă totul este perfect și mă simt minunat, am speranțe. OK, a fost foarte greu să păstrez asta doar pentru noi atât de mult timp”, a mai scris modelul atunci.

Citește și: Chrissy Teigen și-a întrebat fanii dacă se poate epila inghinal, cu ceară, în timpul sarcinii. Soția lui John Legend urmează să nască

Citește și: Chrissy Teigen, însărcinată din nou, la aproape 2 ani de la pierderea celui de-al treilea copil

Citește și: Chrissy Teigen, soția lui John Legend, și-a făcut transplant de sprâncene

John Legend, laude la adresa soției sale: „Reușește să glumească în cele mai grele momente”

John Legend a recunoscut, anul trecut, în cadrul unui podcast, ca la început nu a fost partenerul ideal pentru soția lui, însă personalitatea ei și toate greutățile prin care au trecut împreună l-au făcut să o aprecieze la adevărata ei valoare.

„Cred că eram mai egoist atunci. Nu am fost un partener grozav la începutul relației noastre. Deși îmi plăcea foarte mult de ea și eram entuziasmat să fiu cu ea. Tot am fost egoist. Avem 20 și ceva de ani, încă nepregătit să fiu un partener implicat, așa cum sunt acum”, a declarat cântărețul, citat de People.

„Felul în care reacționează la stres, la viață, cum reușește să glumească în cele mai dificile momente… chiar și atunci când suferă este capabilă să găsească umorul. Vezi atât de multe lucruri la partenerul tău atunci când creșteți împreună, iar ceea ce am văzut la ea m-a făcut să o iubesc și mai mult și să o apreciez mai mult. Am văzut-o în atât de multe situații. O apreciez mai mult și sunt uimit de ea mai mult ca niciodată”, a afirmat John Legend.    

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Chrissy Teigen și John Legend

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter