Cine este bărbatul cu care se iubește Otilia Bilionera

De Mădălina Manole, pe
Otilia Brumă, interpreta hitului „Bilionera”, a fost cerută în căsătorie în urmă cu câteva zile și de atunci artista radiază de fericire și-și expune cu mult entuziasm trăirile pe conturile de socializare.

Otilia Bilionera este foarte discretă cu viața sa personală și nu dorește să dezvăluie sub nicio formă identitatea celui care-i va deveni soț. Artista va îmbrăca cât de curând rochia de mireasă și se arată foarte nerăbdătoare să ajungă în fața altarului.

Cine este bărbatul cu care se iubește Otilia Bilionera

Otilia Bilionera a mai avut în trecut o relație cu un bărbat de origine turcă, fiind recunoscut faptul că se bucură de un real succes în Turcia, țara unde cariera sa a ajuns pe culmi înalte și unde petrece foarte mult timp. Ei bine, se pare că de această dată nu este vorba de un turc, însă artista nu s-a îndepărtat de oroginile orientale: “Ne-a mirat și pe noi că nu este turc, dar când ne-a spus că este jumătate arab ne-am amuzat copios… Credeam ca e român, iar Otilia nu a mai avut iubiți români din adolescență… Oricum se iubesc foarte mult și par să fie deciși să se căsătorească cât mai repede. A cerut-o de soție chiar de ziua ei, a fost foarte romantic și atunci și-a dat seama și ea ca se iubesc cu adevărat”, – a  dezvăluit o prietena de-a Otiliei pentru wowbiz.ro.

Otilia Bilionera

Otilia Bilionera și iubitul său sunt împreună de puțină vreme, însă se pare că bărbatul dorește să petreacă cât mai mult timp în compania focoasei artiste, motiv pentru care, probabil, nu a întârziat nici cu cererea în căsătorie, grăbindu-se să-i ofere inelul de logodnă la mai puțin de un an de relație: “Otilia are o relație de mai bine de opt luni cu bărbatul acela. Se ascund, el nu suportă publicitatea, vrea să fie cât mai discret. Otilia nu l-a scos deloc în public, nu reușește să îl convingă sa apară împreună. De altfel, abia l-a arătat unor prietene de-ale sale. Oricum, el a fost cam supărat că Otilia a mers și la Ferma, ar fi preferat sa stea cu el”, – a declarat aceeași prietenă pentru sursa citată.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter