Cine au fost nașii de cununie ai cuplului Dani Oțil – Gabriela Prisăcariu

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 29 iulie 2021, 16:21

Sâmbătă, 15 mai, Dani Oțil (40 de ani) și iubita sa Gabriela Prisăcariu (28 de ani) s-au căsătorit. Cei doi își doreau de anul trecut să facă pasul acesta, dar pandemia de COVID-19, le-a dat planurile peste cap.

Iată că acum, dorința lor a devenit realitate, iar Dani și Gabriela sunt, în mod oficial, domnul și doamna Oțil. Nașii de cununie ai frumoasului cuplu au fost Roxana Ionescu, fosta prezentoatoare de televiziune cunoscută drept Mama Natură, și soțul său, Tinu Vidaicu.

Cine au fost nașii de cununie ai cuplului Dani Oțil - Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil și Gabriela așteaptă un copil, iubita matinalului de la ‘Neața, fiind însărcinată în cinci luni cu un băiețel.

„Eu și Dani ne doream foarte mult un copilaș și iată că gândurile ne-au fost ascultate. (…) Suntem fericiți și ne bucurăm de ceea ce ne este dat să trăim. Nu vă pot da detalii despre cum l-am anunțat pe Dani că vom avea un bebeluș, prefer să păstrăm pentru noi. Pot să vă spun că părinții noștri au fost copleșiți de vestea că îi vom face bunici. Își doreau mult”, a spus Gabriela Prisăcariu în urmă cu ceva timp.

Citeşte şi: Andreea Raicu, poză nud Instagram: „Mai sunt și altele. Să le postăm… ?”

Citeşte şi: Răzvan Simion a publicat prima fotografie cu iubita lui, Daliana Răducanu, pe Instagram

Citeşte şi: Alexandru Ciucu, prima reacție după ce s-a speculat că ar divorța de Alina Sorescu

Citeşte şi: Cum se comporta Prințul William în prezența lui Kate Middleton, în timpul facultății

Aceasta este prima sarcină în cazul doamnei Oțil și, din mărturisirile acesteia, totul a decur bine în primul trimestru, doar că medicul i-a interzis, până la naștere, să facă efort fizic.

„Mă simt bine. În prima lună a fost un pic mai greu pentru că am avut stările de greață specifice, dar nu au fost atât de grave. Mănânc încontinuu, mi-e foame mereu și mănânc tot ce prind. Nu am pofte deloc, nu suntem în acel moment de trezit la 2 noaptea să îl trimit pe Dani după căpșuni, chiar este fericit din punctul ăsta de vedere. Nutriționistul meu mi-a recomandat să mănânc tot ce îmi doresc. Nu am poftă de dulciuri, ceea ce e bine. M-am îngrășat două kilograme, însă greutatea pentru mine nu va fi o problemă în această perioadă. Am o singură interdicție cu care mi-a fost destul de greu să mă obișnuiesc. Nu am voie să fac sport!”, a mai dezvăluit Gabriela.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter