Cine a fost prima iubire a lui Liviu Vârciu. Este o artistă cunoscută

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 20 iulie 2020, 13:52
Cu toate că, în nenumărate rânduri, Liviu Vârciu a declarat că Adelina Pestrițu a fost marea sa iubire, prima femeie de care s-a îndrăgostit artistul este cu totul alta, la fel de cunoscută în showbizz-ul autohton.

Liviu Vârciu, în vârstă de 38 de ani, trăiește în prezent o frumoasă, dar tumultoasă poveste de dragoste cu Anda Călin, mama fetiței sale, Anastasia, de care s-a despărțit de mai multe ori, de fiecare dată regretând și împăcându-se din nou. Artistul mai are o fată, pe Carmina, în vârstă de 17 ani, dintr-o relație anterioară cu o femeie din Arad care, însă, nu este persoană publică, ba chiar evită să apară în lumina reflectoarelor.

Liviu Vârciu este recunoscut ca un veritabil Don Juan, un cuceritor în adevăratul sens al cuvântului, escapadele sale amoroase fiind multiple. În plus, tot din cauza unei femei, artistul a fost în conflict inclusiv cu bunul său prieten Pepe. Chiar dacă în prezent apele par liniștite și Liviu Vârciu își joacă cu devotament rolul de tată, nu am uitat declarația sa din trecut în care recunoaștea cu entuziasm, în stilul său caracteristic, cine a fost prima sa dragoste. Este vorba de nimeni alta decât Claudia Pătrășcanu (41 de ani), fosta componentă a trupei Exotic:

Pe Claudia o cunosc de când era foarte mică. L-am iubit foarte mult pe tatăl ei, de la el am învățat să cânt la acordeon. Am iubit-o foarte mult și pe ea, când era mică. Ea este prima mea iubire, prima oară de ea m-am îndrăgostit. I-am făcut și o seara romantică, cu petale de trandafir. Si le-am pus in pat, cu inimioare. Am si filmat. Cand vine a mea Claudia zice – Și acum mizeria asta cine o strange?”, a povestit, în trecut, Vârciu la Kanal D.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter