Chrissy Teigen și John Legend au devenit părinți pentru a două oară

De Oana Savin, pe
Chrissy Teigen și John Legend au devenit părinți pentru a doua oară și de data aceasta au un băiețel. Anunțul a fost făcut pe Twitter de către modelul american.

La scurt timp, Teigen a postat pe Instagram și o fotografie cu noul membru al familiei, moment în care i-a dezvăluit și numele.

Bună lume! Acesta este Miles Theodore Stephens. Casa noastră este plină de iubire. Vă mulțumesc pentru toate urările”, a scris fotomodelul.

Modelul de 32 de ani a anunțat că este din nou însărcinată în luna noiembrie a anului trecut și a făcut-o cu ajutorul fiicei ei, Luna.

Citește și: Miranda Kerr a născut un băiețel

Atunci, Chrissy a postat un video în care Luna arată spre burta ei si zice: „Baby!” (trad. bebeluș). Video-ul a strâns peste 1,1 milioane de like-uri.

Chrissy a confirmat sexul copilului încă de la începutul anului. Pentru că ambii copii au fost concepuți prin fertilizarea in vitro, față de alți viitori părinți, cuplul a știut mult mai devreme sexul copilului. Chrissy a declarat că ultimul embion pe care îl mai aveau era băiat.

Chrissy Teigen și John Legend mai au o fetiță, Luna Simone Stephens, în vârstă de doi ani.

Suntem la fel de încântați să vedem cum vom fi părinți de doi copii și cum Luna va fi ca soră mai mare. Va fi foarte emoționant și distractiv”, a declarat John Legend înainte de venirea pe lume a băiețelului său.

Citește și: Kirsten Dunst a născut. Actrița a devenit mamă pentru întâia oară

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter