Celia, însărcinată pentru a doua oară. Primele imagini cu burtica de gravidă

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 15 octombrie 2021, 11:20

Celia a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară. Cântăreața și soțul ei, Ardeli Ancuța, mai au împreună un băiețel, Angelo, în vârstă de șapte ani.

Cântăreața Celia, care ieri, 14 octombrie, a împlinit 37 de ani, este însărcinată pentru a doua oară și ar urma să nască la începutul anului viitor. Întrebată de sarcină, artista a spus pentru Fanatik.ro: „Nu pot să vorbesc, acum, dar mulțumesc pentru felicitări”, însă la scurt timp a publicat pe rețelele de socializare primele poze cu burtica de gravidă.

Chiar m-am abținut tare să nu postez, deși mi-aș fi dorit să împărtășesc bucuria cu voi de ziua mea, am ales să mai ținem minunata veste pentru noi ceva timp. Totuși s-a întâmplat ca altcineva să dea vestea în locul nostru de ziua mea, iar acum, cum aș putea să neg cea mai mare bucurie a noastră???

E o binecuvântare faptul că după lungi încercări am reușit! Puterile Cerești să fie zid puternic de protecție pentru familia mea, e dorința pe care o am de ziua mea (n.r 14 octombrie), căci familia noastră se mărește cu încă un suflețel! a transmis Celia pe Instagram. Cântăreața ar fi însărcinată în cinci luni.

Citește și: Monica Tatoiu, secretul unei căsnicii fericite care durează de peste trei decenii

Agnes Jebet Tirop, campioană mondială la atletism, înjunghiată mortal de soțul ei

Anamaria Prodan, dezvăluiri despre presupusa amantă a lui Laurențiu Reghecampf: „Scoatem la «tablă» fiecare «divă»”

Tatăl Andreei Bălan, reacție după despărțirea solistei de Tiberiu Argint

Celia a pierdut o sarcină în urmă cu trei ani

În urmă cu trei ani, artista a trecut prin momente cumplite după ce a pierdut o sarcină și a intrat în depresie.

A fost un șoc puternic, pentru că mă dusesem la examenul morfologic şi acolo am aflat că am pierdut sarcina – apucasem să mă atașez de suflețelul din burtică. Nicio secundă nu m-am gândit la acest aspect, nu m-am gândit la asta. (…). A fost un avort reţinut de două săptămâni şi ceva în burtica mea – așa se numește. Putea să fie hemoragie, infecţie, Dumnezeu m-a păzit, a povestit Celia în 2018, în cadrul emisiunii „La Măruță”, potrivit Libertatea.ro.

Pentru a trece peste perioada grea, artista a ales să plece o perioadă din țară.

De asta am plecat în Australia şi am zis că nu mai pot, am fost la pământ şi am vrut să plec. S-a întâmplat asta decât să am un copil bolnav, plus că Dumnezeu m-a salvat, puteam să fac complicații, să scoată tot și să nu mai pot face copii. Am fost plecată două luni şi m-am întors alt om, mai spunea cântăreața la acea vreme.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter