Celia, noi detalii despre sarcină: „Sunt niște dureri destul de puternice”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 18 februarie 2022, 10:19

Celia va deveni mama pentru a doua oară în doar câteva zile. În mediul online, solista a dezvăluit cu ce probleme se confruntă înaintea nașterii. Celia și soțul ei, Ardeli Ancuța, mai au un fiu, Angelo Ioan, în vârstă de 9 ani. Perechea va avea o fiică.

Celia, despre ultimele zile înaintea celei de-a doua nașteri: „Sunt niște dureri destul de puternice”

CONȚINUT VIDEO UNICA

„Într-adevăr, e o perioadă destul de greuță, ultimele zile înainte de naștere. Burtica mea este imensă, abia dorm. Din 40 în 40 de minute mă trezesc pe timp de noapte, pentru că sarcina mea apasă pe un nerv și sunt niște dureri destul de puternice”, a explicat cântăreața.

„Dar mai am foarte, foarte puțin. Burtica sau burtoaca mea așa se prezintă, o imensitate, de aceea și durerea pe care o am. Probabil alte femei au burta ca a mea cu gemeni. Camera este aproape gata. Vă pup și vă mulțumesc că-mi sunteți aproape”, a încheiat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Liviu Vârciu, din nou la medic. Ce problemă de sănătate are prezentatorul TV

De ce afecțiune suferă fata Catincăi Roman, Călina

Ștefan Stan, primele declarații după ce soția lui a fost transportată de urgență la spital

Celia a avut o sarcină dificilă. În ianuarie 2022, artista dezvăluia că a avut nevoie de ajutorul medicilor. „Au fost niște probleme care mi-au dat niște dureri îngrozitoare. A trebuit să fac o intervenție aproape pe viu. Sarcina pune presiune pe inimă, dar, cu ajutorul lui Dumnezeu, totul o să fie bine”, spunea atunci, la Antena Stars.

„Răspund foarte bine la tratament și nu e doza atât de mare încât să-mi fie teamă, plus că am început tratamentul doar din al treilea trimestru. Se poate întâmpla să nasc mai devreme, dar, cu starea mea de spirit și cu Dumnezeu aproape, voi merge până la final. Mai sunt cinci săptămâni. Sper ca aceste probleme să pot să le remediez după, să nu fie ceva pe care să-l port o viață întreagă”, a completat.

„Voi naște prin cezariană și o va chema Sara Maria. Cred că mă voi descurca mai bine cu ea în brațe decât cu ea în burtică”, a mai declarat solist. La sfârșitul anului 2021, Celia a avut COVID-19 pentru a doua oară. Artista s-a infectat cu SARS-CoV-2 și în primăvara anului 2021, alături de întreaga familie. La a doua infectare, soțul Celiei și fiul lor nu s-au mai îmbolnăvit.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter