Câte kg a slăbit Celia după naștere. Solista a luat 21 de kg în timpul sarcinii

De Unica.ro, pe

Celia a devenit mamă pentru a doua oară pe 16 februarie 2022. Artista a născut o fetiță, Sara Maria, prin operație de cezariană. Cântăreața și soțul ei, Ardeli Ancuța, mai au un fiu, Angelo Ioan, în vârstă de 7 ani.

Câte kg a slăbit Celia după naștere. Solista a luat 21 de kg în timpul sarcinii

În timpul sarcinii, Celia a luat 21 de kilograme. „Am reușit să slăbesc, bănuiesc, toată apa din organism, plus ce a fost bebeluș așa, 11 kilograme, dar e adevărat că am avut 21 de kilograme, deci mai am 10 kilograme de dat jos. Cu siguranță o voi face în timp. Momentan ne axăm să avem suficient lăptic, să fim suficient de relaxate…”, a declarat Celia la Antena Stars.

„Suntem formula perfectă, aș putea spune, acum. E exact ceea ce am visat noi. De mică am visat că o să am o familie cu doi copilași. Visam la o familie cu un băiețel și o fetiță, iar visul s-a îndeplinit. Bine că s-a întâmplat și acum, pentru că a fost o perioadă mai dificilă în care ne-am pierdut speranțele”, a mai declarat solista.

„Botezul va fi în câteva luni. Dacă va fi în România sau Australia nu am reușit să hotărâm încă. Aici o să-l las pe soț să decidă, pentru că majoritatea deciziilor au fost în România și am zis ca, dacă el își dorește și reușim, să mergem în Australia să facem botezul”, a mai spus Celia.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Celia, noi provocări după nașterea celui de-al doilea copil: „O altă etapă extrem de dificilă”

Cântăreața Celia a avut COVID-19: „A fost un coșmar pentru mine”

Anca Serea, despre o perioadă „nefericită” din viața ei: „Pur si simplu am căzut pe stradă”

„Fiul meu e foarte, foarte fericit. A fost de la bun început, mă bucur că nu i-am simțit gelozia. Nu e un băiețel care să aibă un temperament cu gelozii, chiar e foarte bine. Starea de spirit e bună în casă și suntem cu toții împliniți”, a completat.

„Fetița, deși avea 37 de săptămâni și 5 zile când s-a născut, a fost perfect pregătită. A avut 3 kg 980”, mai spunea Celia în februarie 2022, în emisiunea „Vorbește Lumea”. „Cred că ajungea la 5 kg dacă duceam sarcina la termen”, a glumit. Întrebată cu cine seamănă Sara, Celia a mai declarat: „Sincer, gura cred că este a mea, ochii par din partea soțului. Este perfectă. Angelo a fost foarte fericit, abia aștepta să ajung acasă cu ea”.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter