Celia a decis să renunțe la muzică: „Am simțit că nu-mi mai găsesc locul”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 15 noiembrie 2021, 12:31

Celia a anunțat că a renunțat la cariera muzicală, cel puțin o perioadă. Artista, însărcinată pentru a doua oară, a vorbit într-o emisiune online despre motivul pentru care a luat această decizie.

Invitată în emisiunea online „Viața Vedetelor”, prezentată de Karym, Celia a anunțat că s-a retras din muzică. Artista a povestit că din cauza tendințelor actuale de pe piața muzicală, a fost nevoită să facă compromisuri și să scoată melodii care nu porneau din suflet, așa cum îi plăcea, și nu s-a mai regăsit.

Am avut un moment în care am simțit că nu îmi mai găsesc locul. Mie îmi place muzica de suflet și am început să fac compromisuri în ultima perioadă și nu mă mai regăseam. Am făcut compromisuri prin a scoate melodii doar pentru că acelea ar fi prins, doar că eu nu eram eu.

Să poți să te menții ca artist trebuie să oferi sută la sută, să-și oferi energia în proiectul respectiv. Iar eu pot să spun că m-am retras. Și acesta este faptul pentru care am dispărut, am fost văzută mai puțin. Mi-am lăsat amprenta frumos, zic eu, am trecut etapa asta minunat, mi-am trăit visul copilăriei, a dezvăluit artista.

Cu toate acestea, Celia spune că are pregătite câteva piese noi și este posibil ca la un moment dat, după ce va deveni din nou mămică, să se întoarcă pe scenă.

E adevărat că mi-aș fi dorit să ajung un artist internațional, simțeam că drumul meu este mult mai lung decât atât. Dar nu se știe niciodată, după ce trece un an, poate doi, de la sarcină. Am câteva piese gata… Dar te miri când vin înapoi și vă surprind, a mărturisit artista.

În cadrul emisiunii, Celia a făcut o serie de dezvăluiri și din viața personală.

Citește și: Linda Gray, celebra”Sue Ellen” din Dallas, de nerecunoscut pe străzile din Los Angeles. Cum arată la 81 de ani

Cât a luat Mircea Badea la BAC. Bianca Drăgușanu a avut rezultate mai bune ca el

Mama Ralukăi, operată de diabet. „Există operație de diabet tip 2, nu mulți știu acest lucru”

Ghicești cine e? Îndrăgitul artist suferea de strabism în copilărie

Celia, la un pas de divorț

Artista, însărcinată în cinci luni, va aduce pe lume o fetiță. Aceasta a povestit că i-a fost teamă să se bucure când a aflat că este din nou gravidă pentru că pierduse două sarcini înainte, nu una, așa cum dezvăluise. Artista și soțul ei mai au un băiețel, Angelo, în vârstă de 7 ani.

Aceasta a povestit că au trecut printr-o perioadă extrem de dificilă în urmă cu câțiva ani și au fost pe punctul de se despărți. Ea era însărcinată în trei luni, dar a pierdut copilul, iar lui îi murise tatăl.

Eu pierdusem o sarcină, iar el pe tatăl lui. Amândoi am fi avut nevoie de mai mult suport. Eu eram extrem de sensibilă și nici el nu a mai avut putere să mă susțină și să mă înțeleagă, a dezvăluit Celia.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter