Ce vedete au născut în 2017

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Miercuri, 27 decembrie 2017, 18:01
Anul 2017 a fost un an în care barza nu prea a avut timp de odihnă și aproape că nu a trecut lună fără să nu fie chemată la datorie.

Ca drept dovadă, foarte multe dintre vedetele autohtone au devenit mămici. Iată, în continuare, ce vedete au născut în 2017 și ce nume ingenioase au ales pentru copiii deja celebri!

Vedete care au născut în 2017: Cristina Șișcanu

Cristina siscanu si madalin ionescu 1

 

Cristina Șișcanu și fostul prezentator TV, Mădălin Ionescu, au fost binecuvântați cu rolul de părinți încă din prima parte a anului 2017. Cristina Șișcanu a născut prin cezariană, în luna aprilie, o fetiță perfect sănătoasă pe care cei doi au botezat-o cu numele Petra.

Vedete care au născut în 2017: Simona Gherghe

Simona Gherghe

Pentru Simona Gherghe anul 2017 a fost un an norocos și plin de împliniri. Îndrăgita prezentatoare TV a devenit mămică pentru întâia oară în luna mai 2017, atunci când a adus-o pe lume, prin cezariană, pe Ana Georgia și, totodată, s-a căsătorit și cu bărbatul pe care-l iubește, Răzvan Săndulescu, afacerist și consultant politic.

 

Vedete care au născut în 2017: Gabriela Cristea

Gabriela cristea

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au devenit mai responsabili ca niciodată de când sunt părinți. Îndrăgitul și haiosul cuplu a adus pe lume o fetiță minunată, pe nume Victoria, iar marele eveniment s-a întâmplat în septembrie, cu doar o lună înainte ca Gabriela să împlinească vârsta de 43 de ani. Gabriela Cristea a născut, asemenea colegelor de breaslă, prin cezariană.

Vedete care au născut în 2017: Ilinca Vandici

ilinca vandici

Ilinca Vandici a punctat două mari reușite în acest an, semn că se află în cea mai frumoasă etapă a vieții sale. Frumoasa prezentatoare Tv a născut în luna iulie a acestui an, prin cezariană, un băiețel perfect sănătos, căruia i-a pus un nume deosebit, botezându-l Zian, și, totodată, a îmbrăcat rochia de mireasă și a devenit soția lui Andrei Neacșu, un cunoscut om de afaceri.

Adrian Mutu și Jorje, din nou tătici

Adrian Mutu

Anul 2017 a venit cu emoții mari și pentru Adi Mutu, fotbalistul devenind tată pentru a patra oară și soț pentru a doua oară. Luna aprilie a fost luna norocoasă în care Sandra a spus da în fața altarului și, totodată, l-a binecuvântat pe fotbalist cu un băiețel pe nume Tiago.

jorje george papagheorghe

Pe de altă parte, anul 2017 a fost un an minunat și pentru Jorje care, de asemenea, a devenit tătic pentru a doua oară, în luna martie. Acesta, asemenea soției sale, Ramona, mai are o fetiță dintr-o căsnicie anterioară, însă acest fapt nu i-a împiedicat pe cei doi să devină, din nou, părinți. De această dată, Jorge a devenit tatăl unui băiețel pe nume David.

Citește și – Divorțuri celebre în 2017. Ce cupluri și-au spus “Adio”

Sursă foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter