Ce va face Ruxi cu premiul în valoare de 100.000 de lei de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

De Unica.ro, pe

Ruxi Opulență a fost desemnată câștigătoarea celui mai recent sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”. Ulterior, tânăra a spus ce va face cu premiul în valoarea de 100.000 de lei.

Ce va face Ruxi cu premiul în valoare de 100.000 de lei de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

„Premiul acesta nu este al meu, ci al vostru. Prin premiul acesta vreau să vă demonstrez că trebuie să aveți curaj, să trăiți ce vreți voi. Vouă vi-l dedic! (…) Aveți curaj să fiți voi și să luptați pentru ceea ce vreți! Trebuie doar să credeți în voi!”, a declarat Ruxi, în marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities!”.

„Vreau să public cea de-a doua carte și să plec câteva luni din țară, ca să mă relaxez și să văd ce direcție voi urma în viață. (…) Intenționez și să lansez o mini colecție-capsulă. Am observat că ținutele în care am combinat piese masculine și feminine au fost foarte apreciate. Vreau să lansez o mini colecție cu piese masculine și feminine, must-have în garderobă”, a declarat Ruxi Opulență ulterior, pentru Fanatik.

În finala „Bravo, ai stil! Celebrities!” au mai concurat și Viviana Sposub, Raluca Dumitru, Adina Halas și Bella Santiago. Viviana a ocupat locul al doilea, iar Bella locul al treilea.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cu ce vedetă de la Pro TV a fost Viviana Sposub înainte de a-l cunoaște pe George Burcea

Viviana Sposub, reacție la discursul instigator la violență împotriva femeilor al lui George Burcea

Cuza, despre relația dintre Ramona Olaru și Cătălin Cazacu: „Știam foarte bine că Ramona e cu cineva”

După încheierea competiției, Vivianei i-a fost propus un proiect TV în cadrul Kanal D. Tânăra va face parte din echipa unui show matinal alături de Bursucu și de actorul de stand-up George Tănase, cunoscut pentru numerele realizate la „iUmor”. Totodată, Viviana își dorește să urmeze o carieră muzicală.

„Având în vedere reacțiile oamenilor atunci când am cântat în cadrul emisiunii «Bravo, ai stil! Celebrities!», mă gândesc serios să fac ceva în direcția asta. Sunt conștientă că e nevoie de foarte multă muncă și că lucrurile nu se întâmplă peste noapte, dar sunt pusă pe treabă și tot ce mi s-a întâmplat în emisiune îmi dă cumva zvâc pentru ceea ce urmează în cariera mea”, a declarat Viviana Sposub, în exclusivitate pentru WOWbiz.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter