Ce tradiţii respectă vedetele de Paşte

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Marți, 17 august 2021, 10:15

Vedetele ne arată că ţin la tradiţiile sărbătorilor de Paşte, având în vedere că multe dintre ele vor găti tradiţional şi vor merge la Biserică să ia Lumină…
… în noaptea de Înviere. În acest an vedetele vor petrece sărbătorile în sânul familiei, multe pe plaiurile mioritice. Ele vor intra şi în rolul de Iepuraş pentru a face cadouri simbolice celor dragi.

Unica.ro îţi arată ce tradiţii respectă vedetele de Paşte şi te încurajează să le urmezi exemplul. Nu te costă absolut nimic!

Ascunde şi tu cadourile de Paşte, precum Magda Palimariu!

Ce tradiţii respectă vedetele de PaşteUn cuplu vesel şi frumos din lumea mondenă, Magda Palimariu şi iubitul său, Piticu’ ne oferă un exemplu clasic de cum să împaci şi capra şi varza. Cei doi îndrăgostiţi vor urma traseul Piteşti, Sibiu, Păltiniş în zilele de Paşte. După o vizită la părinţii lui Ionuţ, vor merge repede la Sibiu, pentru a nu rata Slujba de Înviere alături de familia Magdei.

„Din păcate nu avem foarte multe zile libere, aşa că încercăm să nu neglijăm pe nimeni, pe cât posibil”, povesteşte prezentatoarea rubricii „Vremea” de la Pro Tv.

Află că Magda respectă din copilărie o tradiţie specială privind cadourile de Paşte, astfel că va cumpăra mici cadouri pentru cei dragi, pe care le va ascunde în iarba din curtea casei. Ma apoi, ea şi Ionuţ, vor petrece a doua zi de Paşte la Păltiniş, împreună cu părinţii şi sora Magdei.

Vedeta Tv Paula Herlo abia aşteaptă să i se spună „Paşte Fericit!” când face cumpărături!

Ce tradiţii respectă vedetele de PaşteLaureata Premiului Emmy, Paula Herlo sigur te va inspira să intri în spirit de sărbătoare! Ea mărturiseşte că n-ar da timpul petrecut acasă de sărbători pe nicio vacanţă exotică.

Anul acesta, de Paşte, Paula va merge acasă, la Arad. „Abia aştept să mă plimb prin piaţa de legume, să cumpăr de la oameni frumoşi, care întotdeauna spun la sfârşit Paşte fericit!”, declară vedeta Tv. Ea adaugă că, deşi nu face nimic special de Paşte, totul i se pare deosebit, de la masa în familie, până la prietenii din copilărie cu care râde şi stă la poveşti.

Află ce tradiţii respectă de Paşte simpatica Jojo pe a doua pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter