Ce titlu regal va primi copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 15 octombrie 2018, 18:31
Meghan Markle și Prințul Harry se pregătesc să devină părinți. Vestea cea mare a fost dată astăzi printr-un comunicat oficial sosit din partea Palatului Kensington.

Meghan Markle este însărcinată cu primul său copil și, conform cu regulile regale, la naștere va primi un titlu nobiliar, titlu pe care-l va putea schimba pe parcursul vieții, în funcție de evenimentele întâmplate. Astfel, dacă Ducii de Sussex vor avea o fetiță, aceasta va obține titlul regal de Lady Mountbatten-Windsor și nu se va numi Ducesă decât dacă se va căsători cu un duce. În schimb, dacă Meghan Markle și Prințul Harry vor avea un băiețel, acesta va primi în mod automat titlul nobiliar de Conte și va deveni Conte de Dumbarton. Conform presei internaționale, pentru ca urmașii lui Meghan Markle să poarte titlul de prinț și prințesă, Regina Angliei va trebui să intervină și să modifice regulile Casei Regale.

Ce titlu regal va primi copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry

Pe de altă parte, primul copil născut al Ducilor de Sussex va fi al şaptelea în linia de succesiune la tron, după tatăl lui, Prinţul Harry. În acest nou context, Prinţul Andrew, Duce de York, fratele Prințului Charles, va fi retrogradat și va deveni al optulea pe linia de succesiune la tronul Angliei.

Citește și – Christian Chavez, starul din “Rebelde“, se confruntă cu o boală ereditară

Citește și – Delia, criticată că și-a operat nasul. Ce răspunde artista

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter