Ce supriză i-a făcut Prințul Harry soției sale la un eveniment dedicat tinerilor

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 07 martie 2019, 16:21
Prințul Harry și Ducesa Meghan, au participat la un eveniment dedicat tinerilor care se implică în activități sociale. Invitat să susțină un discurs, nepotul Reginei Elisabeta a II-a a reușit să-și surprindă soția cu un gest spontan. 

Ducii de Sussex, ce urmează să devină părinți în primăvara acestui an, au fost prezenți „WE Day UK”, un eveniment dedicat tinerilor implicați în activităţi şi proiecte menite să aducă schimbări pozitive în societate, organizat la SSE Arena din Wembley, conform Libertatea.ro.

Prințul Harry, în calitate de preşedinte al The Queen’s Commonwealth Trust, a ținut un discurs despre modificările climatice şi pericolele care există pe reţelele de socializare. Regina Elisabeta a Marii Britanii l-a numit pe nepotul său ambasador al tineretului pentru Commonwealth (o organizație interguvernamentală a 53 de state membre independente) în aprilie anul trecut.

„În fiecare zi sunteţi inundaţi cu o supra-expunere la publicitate şi mass-media generaliste, mesaje pe reţelele de socializare şi comparaţii nesfârşite, care distorsionează adevărul şi încearcă să manipuleze puterea pe care o deţine gândirea pozitivă. Să nu le permiteţi să vă influenţeze!”, a spus prinţul Harry.

Cei 12.000 de elevi și profesori, dar și celebritățile prezente la eveniment, printre care Naomi Campbell și Liam Payne, au fost martorii unui moment emoționant pentru Meghan Markle. După discurs, Ducele de Sussex și-a invitat soția pe scenă, iar reacția ei a lăsat să se înțeleagă faptul că gestul era unul total neașteptat. Viitoarea mămică a pășit timid în lumina reflectoarelor și s-a alăturat Prințului Harry, în aplauzele publicului.

Sursă foto: Hepta.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter