Ce spune Monica Roșu despre revenirea în televiziune, după concediul de creștere a copilului: “Mi-e dor de adrenalina live-ului”/ Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 18 aprilie 2023, 09:44

Monica Roșu și-a pus cariera în televiziune pe pauză, în momentul în care și-a mărit familia. Fosta campioană la gimnastică a devenit, pentru prima oară, mamă în februarie 2021, când a născut-o pe Alia Maria. În toată această perioadă, Monica și soțul ei, Vlad, s-au ocupat de creșterea micuței. În exclusivitate pentru UNICA.ro, fosta sportivă a povestit cum arată noua ei viață și provocările care au venit la pachet o dată cu bebelușul, unde au petrecut Paștele, cum și-a întâlnit sufletul pereche în urmă cu 10 ani, dar și de ce nu a revenit încă la pupitrul știrilor sportive de la TVR.

Monica Roșu recunoaște că viața de mamă este frumoasă, dar grea în același timp, mai ales că ea a fost cea care s-a ocupat de micuță, fiind ajutată de soț la întoarcerea acestuia de la serviciu, dar și de mama ei, care o mai vizita. În aceste condiții, fosta campioană la gimnastică a simțit nevoia să își ia un timp pentru ea și să amâne un pic revenirea la job.

Monica Roșu: „Am plecat din televiziune, eram la TVR, așa că trebuie să văd încotro mă reîntorc”

“Am descoperit că răbdarea încă mi-e un prieten foarte bun, cu toate că în anumite momente mai joacă feste, dar fără răbdare nu cred că aș fi reușit.

Citește și:  Monica Roșu face logodnă în biserică, dar amână nunta. Care este motivul

Și cumva tăria asta de a nu renunța și de a o lua de la capăt în fiecare zi, pentru că e destul de greu. E frumos să stai zilnic cu un copil mic, foarte activ, îmi găseam resurse atât în mine, cât și în ea. A mai venit mama din când în când, dar ea nu locuiește aici și atunci în mare parte a timpului am fost doar eu cu tati, dar tati a fost la muncă și eu pe baricade, la altă muncă. Acum a început creșa – grădinița”, ne-a spus Monica Roșu.  

Monica Roșu: „Am nevoie de o perioadă pentru mine”

Și cum intrarea în colectivitate nu e deloc un proces ușor, Monica Roșu este tot timpul pregătită să ajungă la creșă în cel mai scurt timp posibil, dacă este nevoie, mai ales că este o perioadă de tranziție atât pentru ea, cât și pentru micuță.  Chiar dacă Alia a împlinit 2 ani în februarie, Monica nu și-a reluat încă activitatea, preferând să mai amâne un pic momentul.

“Nu, sunt încă cu fetița, nu am momentan cum să mă întorc până nu știu că lucrurile sunt bine la grădiniță, pentru că trebuie să fiu disponibilă imediat dacă se întâmplă ceva. Vom vedea primăvara aceasta. Eu am plecat din televiziune, eram la TVR, prezentam jurnalul de seară de sport, așa că trebuie să văd încotro mă reîntorc, dacă mă reîntorc în televiziune, cu toate că mi-aș dori, mi-e dor de adrenalina live-ului și de tot ce înseamnă ecran. Vom vedea, încă nu mă grăbesc, am nevoie de o perioadă pentru mine, să mă bucur de timpul petrecut cu mine, să merg liniștită la un masaj, să mă întorc la sport, să fac mișcare, pentru că am nevoie, nu doar mișcarea cu fetița, ci pur și simplu să am grijă puțin de mine”, a declarat în exclusivitate pentru UNICA.ro, Monica Roșu.

Ce spune Monica Roșu despre revenirea în televiziune, după concediul de creștere a copilului: “Mi-e dor de adrenalina live-ului”/ Exclusiv

Ce spune Monica Roșu despre al doilea copil

Monica Roșu nu are plan să-i facă Aliei un frățior sau o surioară în perioada următoare. “Momentan nu, adică oricât de frumos ar fi să ai 2 copii, îmi este mega suficientă ea. Nu știu dacă aș putea acum să o iau de la capăt, mai ales că abia am început să mai respir, să-mi trag sufletul, dar, nu știu ce va fi. Nu poți să spui niciodată nu”.

Citește și:  Monica Roșu a născut! Prima imagine cu bebelușul

De sărbătorile pascale, Monica Roșu împreună cu soțul și cu fiica lor celebrează Învierea Domnului alături de ambele familii. “Mergem atât la ai mei acasă, cât și la părinții soțului acasă, deci vom fi pe drumuri, între Bacău și Turnu Severin. Eu sunt moldoveancă, soțul este oltean, combinația perfectă. Nu puteam să ne găsim mai bine și ne-am stabilit în București”, a declarat, pentru UNICA.ro, Monica Roșu.

Ce spune Monica Roșu despre revenirea în televiziune, după concediul de creștere a copilului: “Mi-e dor de adrenalina live-ului”/ Exclusiv

Cum și-a cunoscut Monica Roșu soțul

Fosta gimnastă l-a întâlnit pe tatăl fiicei sale în urmă cu 10 ani, la o cafea. “Ne-am cunoscut printr-o prietenă de-ale lui, cu care a copilărit și a crescut, eu fiind prietenă cu ea în București, întâlnindu-ne, l-am întâlnit și pe el la o cafea și cumva de acolo am început să vorbim. La începutul acestui an am împlinit 10 ani de când suntem împreună”, ne-a spus fosta sportivă.

Ce spune Monica Roșu despre revenirea în televiziune, după concediul de creștere a copilului: “Mi-e dor de adrenalina live-ului”/ Exclusiv

Monica Roșu: “Clar îmi doresc ca Alia să facă sport, acum nu știu dacă de performanță”

Monica a început gimnastică din copilărie, ea fiind selectată de antrenori direct de la grădiniță, pe când avea doar 4 ani. Se pare că micuța îi calcă deja pe urme. “Clar îmi doresc să facă sport, acum nu știu dacă de performanță, ea va decide, dar la cum o văd țopăind toată ziua și deja făcând rostogolire, cumva clar s-a moștenit ceva”, a spus, pentru UNICA.ro, fosta campioană la gimnastică.

Sursa foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter