Alexandra Dinu vine în România special pentru cina caritabilă dată de Cătălin Botezatu

De PR, pe

Alexandra Dinu se alatura initiativei Mihaelei Bocea, a designerului Catalin Botezatu si a nutritionistului Italian Gianluca Mech si va participa la evenimentul caritabil pe care acestia il vor organiza vineri, 7 decembrie, la Palatul Parlamentului.
Cunoscuta actrita de origine romana care a cunoscut un succes notabil in industria cinematografica si de televiziune din Italia, va sosi in Romania special pentru acest eveniment. Intentia Alexandrei Dinu este de a contribui, la randul sau, la ajutorarea celor sase familii sarace din judetul Ialomita, pentru ca sarbatorile de iarna din acest an sa fie mai usor de suportat.
Alexandra Dinu este o prietena apropiata a nutritionistului Gianluca Mech si a adoptat, la rindul ei, dieta Tisanoreica pe care acesta o detine si o promoveaza la nivel international.
Catalin Botezatu, Mihaela Borcea si cunoscutul nutritionist italian Gianluca Mech isi unesc fortele si organizeaza in seara de 7 decembrie, la Palatul Parlamentului, o cina cu caracter caritabil ce are ca scop mediatizarea si strangerea de fonduri pentru ajutorarea a sase familii sarace din Gogosari, o localitate din judetul Ialomita.
Cazurile sociale, semnalate de preotul Catalin, sunt cu adevarat impresionante, iar cei trei initiatori ai evenimentului spera sa aiba alaturi cat mai multe persoane publice din Romania dispuse sa contribuie, asa cum pot, la ajutorarea celor aflati in situatii cu totul delicate.
Astfel a luat nastere proiectul „Impreuna pentru un zambet”, un eveniment la care sunt invitate persoane publice din Romania si Italia, artisti, oameni de afaceri, politicieni, vedete de televiziune. Va fi o seara relaxanta, in cadrul careia vor asculta muzica de calitate, vor socializa si vor putea ajuta, la optiunea fiecaruia, cazurile sociale care stau la baza acestui proiect.
Alexandra Dinu vine în România special pentru cina caritabilă dată de Cătălin Botezatu
„Cand mi-au povestit Mihaela si Gianluca de situatia celor sase familii, am decis sa ma implic cat pot de mult in acest proiect. Indiferent de cat de bine sau de rau ne-a mers in ultimul an, trebuie sa ne gandim ca langa noi exista oameni care traiesc sub pragul saraciei, in disperare, fara perspective. Au dreptul macar la sarbatori fericite, daca nu de un ajutor pe termen lung”, declara Catalin Botezatu.
„Am aflat de cazurile acestor familii de la preotul Catalin prin intermediul celor de la Antena 1. Vreau sa cred ca ne putem uni fortele si sa venim in ajutorul lor. Avem nevoie de oameni buni, cu suflet, care sa o faca cu draga inima”, marturiseste Mihaela Borcea.
La randul lui, nutritionitul italian Gianluca Mech, cel care a adus in Romania produsele si conceptul dietei Tisanoreice, isi doreste ca prin acest eveniment sa lanseze un lung sir de proiecte cu caracter caritabil, pentru ca in viitor si alti oameni saraci sa beneficieze de sprijinul celor pentru care a pune o paine pe masa zilnic nu reprezinta o dificultate. „Sa nu uitam ca in timp ce noi ne dorim cadouri care mai de care mai costisitoare, altii nu au ce pune pe masa in ziua de Craciun”, declara Gianluca Mech.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter