Ce salariu lunar încasează Andi Moisescu de la Pro Tv

De Mădălina Manole, pe
Andi Moisescu este una dintre figurile marcante ale televiziunii Pro Tv. Carismatcul jurnalist și realizator TV este o prezență constantă de ani de zile pe micile ecrane, în prezent fiind moderatorul emisiunilor ”Apropo TV” și ”Pe bune?”, dar și jurat al emisiunii ”Românii au Talent”.

Andi Moisescu a absolvit Facultatea de Matematică din cadrul Universității din București, însă în anul 1993 a ales calea televiziunii, atunci când s-a și angajat în trustul din Pache Protopopescu, pentru care, astăzi, a devenit o adevărată emblemă, alături de Andreea Esca și Cătălin Măruță. Soțul Oliviei Steer nu se vede făcând altceva și nici nu ar avea de ce pentru că meseria actuală îi aduce venituri consistente. Conform capital.ro, Andi Moisescu încasează lunar de la Pro Tv suma de 10.000 euro, bani care-i revin doar pentru prezentarea emisiunii ”Apropo TV”. Cu toate acestea, cel care deține recordul absolut al încasărilor lunare de la Pro Tv este Cătălin Măruță, acesta depășind cu mult nu doar salariul lui Andi Moisescu, ci și salariul colegei sale, Andreea Esca.

Ce salariu lunar încasează Andi Moisescu de la Pro Tv

Andi Moisescu, 46 de ani, este căsătorit din 2004 ani cu Olivia Steer, 42 de ani, și au împreună doi băieți, pe Luca, în vârstă de 10 ani, și pe David, 12 ani.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter