Ce făcea Andi Moisescu înainte să devină celebru: „Câștigam bani buni atunci!”

De Unica.ro, pe

Andi Moisescu (48 de ani) se numără printre cele mai îndrăgite celebrități de televiziune. Vedeta Pro TV se poate lăuda cu o carieră de succes în radio și televiziune, dar puțini sunt cei care știu cu ce se ocupa Andi Moisescu înainte de a intra în industria media. Andi a dezvăluit, în cadrul unui interviu recent, cum și-a câștigat primii bani, înainte de a simți gustul celebrității.

Vedeta Pro TV spune că a pornit de jos, dar câștiga “bani buni”.

“Am intrat în 1990 în radio dintr-o nebunie. Vindeam ziare la metrou, cam asta era tot ceea ce dețineam până atunci, abilitatea de a vinde ziare la metrou la Piața Romană. Asta știam clar că funcționa pentru că avusesem succes și câștigasem niște bani buni, la prima vânzare… la vremea respectivă.

Citeşte și: Cum arăta Olivia Steer în urmă cu 20 ani, la începuturile carierei sale în televiziune. Soția lui Andi Moisescu s-a schimbat radical

În timp ce vindeam ziare am auzit anunț de concurs de dj la un post de radio. Era primul post de radio apărut atunci, și mai eram cu încă un coleg de bancă, și el vindea ziare lângă mine – și mi-a zis “De ce nu te duci? Că tu tot pui muzică la toate petrecerile noastre”. Și m-am dus. A doua zi de dimineață i-am zis: “Bine, fii atent, eu nu vin mâine să vând” – vindeam săptămânal, deci nu era o problemă dacă nu vindeam într-o zi – și m-am dus la concurs. Printre alți 50 de oameni eram și eu. Am luat eu și încă un băiat.

Am plecat de jos. Mai jos de atât… nu-mi dau seama de unde aș fi putut să plec”, a mărturisit Andi Moisescu, pentru ciao.ro.

Ce salariu lunar încasează Andi Moisescu de la Pro Tv

Andi Moisescu activează în domeniul televiziunii din 1993 și a reușit de-a lungul anilor să realizeze emisiuni memorabile și să-și facă un public select.

Citeşte şi: Andi Moisescu, un tată modern și relaxat: „Nu vreau să par că sunt vreun Arsenie Boca”

Conform capital.ro, Andi Moisescu încasează lunar de la Pro TV suma de 10.000 euro, bani pe care îi primește doar pentru prezentarea emisiunii ”Apropo TV”. Cel care deține recordul absolut al încasărilor lunare de la Pro TV este nimeni altul decât Cătălin Măruță, depășind cu mult nu doar salariul lui Andi Moisescu, ci și salariul colegei sale, Andreea Esca.

Andi Moisescu este căsătorit cu Olivia Steer (44 de ani) din 2004. Cei doi au împreună doi băieți, pe Luca, în vârstă de 12 ani, și pe David, 14 ani.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter