Cât câștiga Mirela Vaida la primul job în televiziune

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Vineri, 14 mai 2021, 12:24

Artista și prezentatoarea de televiziune Mirela Vaida (38 de ani) se numără în prezent printre concurenții show-ului TV Te cunosc de undeva. Prima ei apariție televizată a fost pe un post local din Iași, orașul natal, și a avut loc când era în clasa a XI-a.

Mirela a debutat ca moderator în anul 2004, alături de Cosmin Seleși. Ulterior, artista a devenit cunoscută prezentând emisiunea Mireasă pentru fiul meu. În prezent, Mirela moderează emisiunea Acces Direct.

Cât câștiga Mirela Vaida la primul job în televiziune?

„În anul doi de facultate mi-a venit primul job. M-au chemat să dau probe pentru reporter. Și mă știi ca eu sunt guralivă, eram și studentă la Drept. Îmi plăcea să mă aud. Aveam nervii tari.

M-au promovat destul de repede și am ajuns să fac o emisiune destul de lungă, de matinal. Toată viața m-a urmărit emisiunea în direct. Nu s-au lipit de mine emisiunile înregistrate”, spunea Mirela Vaida în decembrie 2019, pentru OK! Magazine.

La vremea aceea, Mirela câștiga 1.400 de lei, o sumă mare, prezentatoarea făcând o comparație cu salariul mamei sale, care era învățătoare și care câștiga 1.000 de lei.

„Venea mașina de la televiziunea la care lucram și mă lua de la scara căminului. Cine mai era ca mine, aveam mașină cu șofer. Și câștigam o grămadă de bani, 1.400 de lei astăzi. Mama era învățătoare și avea doar 1.000 de lei.

Eram foarte mândră. Cu banii ăia mi-am luat și primul apartament, în rate, la care plătim și acum”, a mai adăugat aceasta, pentru sursa citată anterior. Prezentatoarea de televiziune și soțul ei, Alexandru Vaida, s-au cunoscut în anul 2005 și s-au căsătorit patru ani mai târziu, în 2009.

Împreună au trei copii, doi fii și o fiică, Tudor (2 ani), Vladimir (4 ani) și, respectiv, Carla (5 ani). Titza, mama soțului ei, este de ceva timp un extra-ajutor. Asta după ce a renunțat la locuința sa din Cluj-Napoca și s-a mutat în București ca să-și îngrijească nepoții.

Foto: Instagram

Citește și:

Cine câștigă mai mulți bani, Cristina Șișcanu sau Mădălin Ionescu?

Claudia Pătrășcanu, noi acuzații la adresa fostului soț: „Mă amenință constant”

Ce părere are Delia despre fosta relație a soțului ei cu Andreea Marin?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter