Ce s-a întâmplat cu inelul de logodnă al Ștefaniei. Speak a răbufnit pe rețelele sociale

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 15 ianuarie 2021, 16:30

Speak și Ștefania formează în momentul de față unul dintre cele mai frumoase și îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc.

Cei doi sunt împreună de mai bine de trei ani și s-au logodit în cadrul competiției Asia Express. Cererea în căsătorie a fost una de-a dreptul emoționantă și totul s-a întâmplat în fața celorlalți concurenți de la Asia Express și a publicului telespectator. Recent, prin presa mondenă au apărut diverse zvornuri cum că între cei doi ar exista probleme de cuplu din simplul motiv că Ștefania nu a mai fost văzută purtând inelul de logodnă.

Citeşte şi: Câte operații estetice are Ștefania, „Libelula” lui Speak

Sătul de speculațiile fanilor și de zvonurile false cu privire la relația lor, Speak a dorit să facă lumină în acest caz și a explicat, în cadrul unei sesiuni de întrebări și răspunsuri pe Instagram, de ce nu mai poartă Ștefania frumosul inel de logodnă cu 72 de pietre prețioase.

„V-ați tripat pe inel… Nu-l mai poartă pentru că acel inel are multe pietre, care, dacă nu ești atent le poți pierde. Sunt undeva la 72 de pietre! A pierdut vreo 3, le-a schimbat și a decis să-l poarte doar la evenimente importante ca să se păstreze cât mai mult timp, intact, cu toate pietrele. Nu vă mai luați luați după tot ce se scrie, înainte să cercetați. Dacă vreodată avem ceva de zis, o vom face noi, personal”, a explicat artistul pe Instagram.

Citește gratuit ediția de ianuarie a revistei Unica. O găsești AICI

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter