Ce a respectat din eticheta regală și cu ce a greșit până acum Meghan Markle

De Mădălina Manole, pe
Pe umerii lui Meghan Markle se află o mare responsabilitate în acest moment, deoarece presa este cu ochii ațintiți și obiectivul fixat pe fiecare pas pe care-l face logodnica Prințului Harry.

Cu toate că este obișnuită cu ieșirile în public și cu acordarea interviurilor în calitate de actriță, de când se află oficial la brațul Prințului Harry, este conștientă că multe dintre acestea nu le mai poate face la același nivel ca înainte. Însă, chiar dacă este o prezență plăcută, nu știm cît de pregătită este să intre într-o familie regală. Faptul ca prin vene nu-i curge sânge albastru s-a văzut deja la câteva ieșiri oficiale pe care le-a avut alături de Prințul Harry.

 

William Hanson, expert în etichetă regală, a fost citat de Dailymail pentru a face lumină în cazul frumoasei actrițe devenită aproape Prințesă peste noapte. Ei bine, iată ce a încălcat Meghan Markle din eticheta regală în doar două ieșiri în public, în calitate de logodnică princiară.

 

Meghan Markle a greșit poziția față de Prințul Harry

Printul Harry si meghan markle 1

Din păcate, oricât de modernă și nonconformistă ar fi Meghan, nu are voie să meargă niciodată în fata Prințului Harry, cel puțin nu în cadrul unui eveniment oficial, iar Meghan a făcut-o de cîteva ori, însă, cu siguranță, fără să-și dea seama. Conform etichetei regale, partenerii care nu se trag din familii regale, trebuie să meargă cu un pas sau chiar doi în urma membrilor Casei Regale. Regula este aplicată cu sfințenie de Kate Middleton și chiar de Prințul Philip, consortul Reginei Elisabeta.

Meghan Markle a greșit salutul regal

Printul Harry si meghan markle 1

Dacă până acum Meghan Markle saluta asemeni divelor de la Hollywood, afișând un zâmbet larg și prea mult entuziasm, ei bine, aceasta trebuie să învețe să se supună etichetei regale și să-și asume salutul Windsor, reținut și subtil. În ziua anunțării logodnei, fosta actriță a gafat-o și i-a salutat pe membrii presei amplu, exact așa cum nu avea voie.

Meghan Marke a respectat dress code-ul

Meghan a reușit să contrabalanseze celelalte erori cu un dress code adecvat ipostazei în care se află, aceea de viitoare soție de prinț. Aceasta a purtat la prima sa apariție oficială de după anunțarea logodnei o fustă crem cu o lungime corespunzătoare și o maletă neagră, piesă vestimentară clasică în garderoba regală. De asemenea, nu a folosit make-up în exces, iar unghiile nu au fost colorate.

Meghan Markle

Pe de altă parte, este de apreciat și faptul că actrița nu s-a lăsat pradă propunerilor de selfie primite atunci cand a dat mâna cu mulțimea adunată la eveniment, ci a fost foarte fermă în respectarea protocolului regal, cu toate că fanii au încercat să-i surprindă un moment de neatenție.

Citește și – Ce nu mai are voie să facă Meghan Markle acum, de când este logodnica Prințului Harry

Citește și – Cum arată inelul de logodnă oferit de Printul Harry lui Meghan Markle

Sursă foto: Northphoto

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter