Alex Velea are o relație specială cu Maya, fiica Antoniei din primul mariaj

De Unica.ro, pe

Din primul mariaj cu Vincenzo Castellano, Antonia are o fiică, Maya, în vârstă de 11 ani. Antonia și Vincenzo au format un cuplu timp de 4 ani, din 2008 până în 2012. Fostul cuplu s-a căsătorit în 2011 și s-a separat în anul următor. Cu toate acestea, actele de divorț au fost depuse în 2013, iar divorțul s-a pronunțat abia în anul 2020.

Alex Velea are o relație specială cu Maya, fiica Antoniei din primul mariaj

De sfârșitul anului 2012, Antonia formează un cuplu cu Alex Velea. Perechea are împreună doi fii, Dominic și Akim. Antonia și Alex s-au logodit în iulie 2021. Invitat în emisiunea online „Duet”, găzduită de Alexandra Ungureanu, Alex Velea a vorbit despre Dominic, Akim, dar și despre Maya.

„Avem trei copii. Ne dorim să aibă o educație aleasă, să aibă tot ce n-am avut noi. În copilărie, neștiind sau neavând alte sisteme de referință, mie nu mi s-a părut că mi-a lipsit nimic. Acum am văzut ce se putea face și nu s-a făcut, din anumite puncte de vedere. Dar asta este, dacă vrei să înveți, o poți face și la o școală de cartier”, a povestit solistul.

„Mi-ar plăcea să facă ce își doresc, într-un domeniu în care au aptitudini. Nu vreau să-i forțez, dar eu cred că o să cânte. Sunt fabuloși, dar nu vreau să-i laud prea mult, pentru că sunt copiii mei. Fiecare crede că odrasla lui e specială, așa și trebuie”, a continuat.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Alex Velea, primele dezvăluiri despre nunta cu Antonia. Cum va arăta evenimentul

Antonia, criticată pentru silueta tonifiată: „Prea mulți mușchi… deloc feminină”

Antonia nu mai poate deveni mamă. „Sănătatea nu îi mai permite”

„Au copilărit în mediul ăsta, acasă ascultă muzică non-stop, fie că studiem, fie că ascultăm să ne relaxăm. Se filmează, o pun pe mama să-i filmeze. Se înregistrează. Se bucură. Merg la studio”, a completat.

„Nu le-am făcut conturi de Instagram și Tik Tok. Pe de o parte vrem să-i expunem, asta e viața noastră și ne bucurăm, pe de altă parte e latura întunecată a Internetului, în care sunt comentarii urâte. Oricum, o să primească educația necesară să înțeleagă aceste lucruri și să le asimileze ca atare, să nu-i afecteze”, a mai explicat.

„Îmi place să fac parte din viața lor și ei, la rândul lor, să fie implicați în a mea. Îmi place să-i iau la studio. Îmi doream să am copii de la 20 de ani, dar nu am găsit persoana potrivită, probabil nici eu nu eram pregătit la vârsta aia. S-a întâmplat fix la vârsta și cu persoana potrivită”, a mai spus.

„Am trei copii minunați, pentru că am trei, am doi cu Antonia și pe Maya o consider fiica mea. O iubesc la fel de mult și sunt mândru de succesele ei. Vreau să fiu un prieten foarte bun al ei și să-mi exercit acest rol de tată vitreg, dar vitreg sună urât. Vreau să fiu un prieten bun. Am rolul meu în viața ei”, a încheiat.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter