Ce pofte are Gabriela Prisăcariu de când a rămas însărcinată: „Aș mânca non-stop!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 07 aprilie 2021, 15:17

La sfârșitul lunii martie, Dani Oțil (40 de ani) și iubita sa, modelul Gabriela Prisăcariu (28 de ani) au aunțat că vor deveni părinți pentru prima dată.

Matinalul de la Antena 1 este cel care a făcut anunțul pe rețelele de socializare printr-un mesaj postat în dreptul unei fotografii cu logodnica lui cu burtică de gravidă.

Citește gratuit ediția de aprilie a revistei Unica. O găsești AICI

„Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: cand faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca sa vada si bebelușii insule… Pentru toți… hai ca am glumit… nu pt voi… Ci pentru noi… o sa avem un copil 🤗! Am decis sa spun aici, pt ca in curând mi se va vedea burta si se vor face speculații. Promit sa ma refac repede 😎”, este mesajul postat de Dani Oțil pe paginile sale de socializare.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de dani otil (@daniotil)

La rândul ei, Gabriela a postat pe pagina sa aceeași poză, în dreptul cărora a scris următoarele cuvinte: „Am tot primit mesaje de genul : ‘să te văd după ce faci un copil dacă o să mai arăți așa!’ Challange accepted! #babyloading 🍼🍼🍼😍❤️”.

După aflarea veștii că Dani și Gabriela vor deveni părinți, modelul a dezvăluit, tot în mediul online, că se află în luna a patra de sarcină și că medicul i-a interzi să facă sport sau activități fizice intense.

Citeşte şi: Actorul britanic Paul Ritter a încetat din viață la 54 de ani

Citeşte şi: Carmen Brumă, îngrijorată pentru fiul ei: „Am fost foarte paranoică”

Citeşte şi: Cântărețul Ben Adams va deveni tătă pentru prima dată

Citeşte şi: Fiica Oanei Roman, întâlnire emoționantă cu bunicul ei, Petre Roman

„Suntem în 16 săptămâni, 4 luni. Burtica crește ușor, ușor. Din păcate, la capitolul sport nu vă pot arăta exerciții deoarece din motive medicale nu am voie să fac mișcare deloc. Trebuie să stau liniștită. Am pus 2 kilograme. Îmi este foame încontinuu și mănânc foarte multă mâncare. Aș mânca non-stop și numai mâncare consistentă, ciorbiță, tocăniță”, a spus logodnica lui Oțil.

Dar se pare că Gabriela nu poftește doar la mâncare „consistentă”, ci și la salată cu roșii, ceapă și castraveți. Iubita lui Dani a făcut un InstaStory în care filmează bolul cu salată din care se înfruptă cu poftă, în dreptul căruia scrie, în maniera haioasă cum și-a obișnuit fanii, că are mare noroc că bebelușul „nu-i cere caviar”.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu formează un cuplu de mai bine de un an și jumătate. La începutul anului 2020, Dani Oțil a făcut pasul cel mare și și-a cerut iubita în căsătorie. Cei doi nu au putut face până acum nunta din cazua restricțiilor impuse în contextul pandemiei de COVID-19.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter