Ce nume va purta și ce sex va avea copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry. Britanicii au încheiat pariurile

De Mădălina Manole, pe
Casele de pariuri din Marea Britanie și-au închis porțile referitor la marele pariu al anului: ce nume va purta și ce sex va avea copilul lui Meghan Markle și al Prințului Harry. Iată care a fost verdictul!

Meghan Markle, conform ultimelor informații apărute în presa britanică, ar fi însărcinată în șase luni și ar urma să nască în aprilie, în aceeaşi lună în care s-a născut și Prinţul Louis, fiul Ducesei de Cambridge și al Prințului William. Cum era de așteptat, englezii s-au întrecut care mai de care în pariuri cu privire la sexul bebelușului, dar mai ales la numele cu care va fi botezat, motiv pentru care casele de pariuri din Marea Britanie s-au închis. Această măsură a fost luată deoarece, conform wowbizz.ro, dacă totul s-ar adeveri, câștigătorii s-ar îmbogăți, iar casele de pariuri ar da faliment.

Majoritatea britanicilor a pariat că Meghan Markle este însărcinată cu o fetiță care va fi botezată Diana, în amintirea „Prințesei inimilor”. Pe de altă parte, presa internațională susține că Meghan Markle și Prințul Harry vor deveni părinții unui băiețel. Care va fi realitatea, se pare că vom afla în luna aprilie 2019.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter