Ce nume ciudat îi va pune Kylie Jenner fiicei sale abia născute

De Mădălina Manole, pe
Dacă mult controversata Kim Kardashian a ales nume ciudate pentru cei trei copii ai săi, iată că a venit vremea ca și mezina familiei Kardashian-Jenner, Kylie, să-și boteze fetița și, așa cum era de așteptat, numele vine din aceași sferă.

Kylie Jenner și rapperul Travis Scott au devenit părinți pe 1 februarie anul acesta, iar acum, după ce 9 luni și-a ascuns sarcina, bruneta focoasă a făcut publică prima fotografie cu micuța. Totodată, aceasta a lăsat să se înțeleagă că i-a ales și numele. Urmând ciudata tradiția de familie, pentru că se pare că despre asta este vorba, având în vedere că sora sa mai mare, Kim, și-a botezat copiii Saint West, North West și Chicago West, iar Kourtney și-a numit fiul mai mare Reign, se pară că și Kylie ar dori să-și strige micuța Stormi Webster.

stormi webster 👼🏽

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Așa cum era de așteptat, fanii au reacționat imediat, ba chiar au făcut glume pe seama numelui ales. Stormi (storm însemnând în engleză furtună) lasă loc de interpretări și de asocieri haioase în contextul în care ceilalți membri minori ai clanului Kardashian poartă tot astfel de nume. „Este Stormi? Nu-i decât Reign peste North Chicago.” – a scris unul dintre fani, în timp ce alții au replicat cu alte idei de nume legate de vreme pe care le-ar putea pune viitorilor copii: Cloudi, Raini, Snowi sau Showers. Criticile nu au lipsit, prietenii virtuali acuzând-o că își dorește să întocmească un adevărat raport meteorologic sau că de vină pentru această alegere este întocmai vârsta fragedă a mamei, Kylie având doar 20 de ani.

Citește și – Jojo i-a rupt turta fetiței sale. Ce a ales Zora de pe tavă

Citește și – Băiețelul lui Kamara suferă de o boală gravă

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter