Ce mare și frumoasă s-a făcut fata lui Virgil Ianțu. Cum arată Jasmina

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 17 septembrie 2018, 14:38
Virgil Ianțu se poate declara un tătic fericit și împlinit și pe măsură de mândru. Fiica sa, Jasmina, a crescut mare și s-a făcut foarte frumoasă.

Jasmina, fiica lui Virgil Ianțu, a intrat în clasa a VII-a și cu această ocazie cei doi au venit în platoul emisiunii Vorbește lumea de la Pro Tv și au povestit despre școală, pasiuni, dar și despre relația pe care o au: „Eu am o problemă cu ea, e bună la matematică”, – a spus glumind Virgil Ianțu, iar Jasmina i-a dat replica imediat: „Nu, nu sunt bună la matematică, nu știu matematică. Sunt ok. Nu îmi place… Sunt în clasa a șaptea, încă nu am nicio idee la ce liceu o să merg”. 

Virgil Iantu si Jasmina, fiica sa

„Noi o susținem în ce vrea să facă. Direcția ei nu trebuie să fie și a noastră. Și cred că așa trebuie să facem cu copiii. Noi avem un plan pentru ei, dar dacă nu e și planul lor nu ar trebui să insistăm. Este și foarte talentată, nu-i place să spun chestia asta, dar e foarte talentată la muzică.

Jasmina, fiica lui Virgil Iantu

Are încă teama scenei și e firesc, e și devreme. Dar este extrem de talentată. Are și ureche foarte bună, și glas foarte bun, tehnică vocală nativă. Dar, iarăși, e decizia ei”, – a declarat Virgil Ianțu.

Virgil Ianțu, în vârstă de 47 de ani, are o relație de aproximativ 16 ani cu Roxana Alexandru, mama fetiței sale, însă până acum cei doi nu au ajuns la altar.

Citește și – Andreea Bălan îi dă replica Iuliei Albu după ce aceasta a jignit-o: “Îi recomand să ajungă și ea în 2018”

Citește și – Fuego se întoarce la TV. Ce emisiune va prezenta artistul

Sursă foto: captură video

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter