Ce a mai rămas din casa lui Miley Cyrus, după incendiul devastatator din California

De Oana Savin, pe
Casa cântăreței Miley Cyrus și a iubitului ei, Liam Hemsworth, a fost distrusă în incendiul devastator din California. În urma dezastrului, cei doi au decis să doneze 500.000 de dolari pentru a ajuta la restaurarea „magiei orașului Malibu”.

După ce pompierii au reușit să stingă incendiul care a ucis 23 de persoane și a distrus zeci de case în Claifornia, Liam și Miley s-au întors la proprietatea lor pentru a mai găsi doar un semn: „LOVE”. Atât a mai rămas din casa celor doi actori.

Au fost câteva zile extrem de dificile. Asta a mai rămas din casa mea. Love (n.r. Iubire). Mulți oameni din Malibu și din zonele înconjurătoare ale Californiei și-au piersut casele și inima mea merge la fiecare dintre cei afectați de aceste incendii”, a scris Liam Hemsworth pe Instagram, alături de o fotografie cu ce a mai rămas din casa sa.

Am petrecut ziua ieri în Malibu și a fost extraordinar să văd comunitatea ajutându-se. Malibu este o comunitate puternică, iar acest eveniment o va face mai puternică. Sunt recunoscător tuturor băieților grozavi care au ajutat la împiedicarea răspândirii incindiului în jurul proprietății mele. Vă iubesc. Iubesc Malibu. Reconstruirea va fi o călătorie. Rămâneți toți puternici”, a transmis actorul.

 

View this post on Instagram

 

It’s been a heartbreaking few days. This is what’s left of my house. Love. Many people in Malibu and surrounding areas in California have lost their homes also and my heart goes out to everyone who was affected by these fires. I spent the day in Malibu yesterday and it was amazing to see the community pulling together to help each other out in any way they can. Malibu is a strong community and this event is only going to make it stronger. Thankful for the all the great local guys that helped keep smaller fires out around my property. I love u guys. I love you Malibu. Thank you to all the hero firefighters around California. It’s going to be a journey to rebuild. Stay strong all. To help/donate visit @malibufoundation and @happyhippiefdn

A post shared by Liam Hemsworth (@liamhemsworth) on

Liam și Miley, donație de 500.000 dolari

Cei doi au decis să doneze suma de 500.000 dolari pentru a ajuta la restaurarea „magiei orașului Malibu”. Cuplul a dat banii prin intermediul fundației de caritatea a lui Miley, „The Happy Hippie Foundation”.

Miley și Liam și-au pierdut casa dar sunt recunoscători că sunt teferi alături de animalele lor! Comunitatea lor și statul sunt foarte speciale pentru ei și vor să ofere înapoi locului care i-a ajutat să își creeze atât de multe amintiri frumoase”, a declarat un reprezentant al celor două vedete.

Fondurile vor fi utilizate pentru cei care au probleme financiare, pentru reconstruirea comunității, prevenirea incendiilor și reziliența schimbărilor climatice.

Citește și: Fotografia de 2 milioane de like-uri a lui Emily Ratajkowski. Fotomodelul a făcut furori în tribunele unui meci de baschet

Citește și: Jessie J a dezvăluit că nu poate avea copii

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter