Ce machiaj a purtat Meghan Markle în ziua nunţii ei

De Unica.ro, pe
Meghan Markle este o femeie măritată! Fosta actriţă americană a impresionat în ziua nunţii ei printr-un machiaj curat, corect şi elegant.

Vezi şi: VIDEO. Momentul în care Prințul Harry și Meghan Markle spun “DA”

La nunta ei, Meghan Markle a strălucit! Tenul luminos, sprâncenele puternic stilizate, machiajul cu tentă smokey-brun al ochilor, gene bogate şi rujul roz cu subton pastel au creat lookul americancei în ziua nunţii cu prinţul Harry.

Ce machiaj a purtat Meghan Markle la nunta ei

Se pare că amicul ei, make-up artistul Daniel Martin este cel care i-a realizat machiajul superb. Cei doi sunt prieteni de şapte ani, a declarat chiar Martin, tot el fiind cel care le pregăteşte pe vedetele Jessica Alba, Demi Lovato, Elisabeth Moss etc pentru covorul roşu de la Hollywood.

Daniel Martin make-up artist

În cazul machiajului pe care l-a realizat pentru Markle, Daniel Martin a ales să îi accentueze privirea folosind farduri în tonuri cafenii şi brune, pentru a-i pune în valoarea irisul. Acesta a conferit volum din abundenţă genelor, iar sprâncenelor le-a creat forma perfectă pentru a-i încadra la ţanc fizionomia. Pentru ten, make-up artistul a ales un finiş natural, luminos, dar care nu i-au ascuns pistruii. Specialistul a optat pentru un ruj roz, cu reflexii pastelate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter