Ce frumoasă este fiica Andreei Berecleanu. Eva studiază în Londra

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 29 martie 2022, 14:24

Din fostul mariaj cu prezentatorul TV Andrei Zaharescu (61 de ani), Andreea Berecleanu (46 de ani) are doi copii, o fiică și un fiu, Eva (19 ani) și Petru (15 ani). Fostul cuplu a divorțat în primăvara anului 2013.

În prezent, jurnalista este recăsătorită cu medicul estetician Constantin Stan (63 de ani). Cuplul s-a căsătorit civil în luna octombrie a anului 2016, cununia religioasă având loc o lună mai târziu, în noiembrie 2016.

Și Andrei Zaharescu este recăsătorit cu actuala parteneră de viață, Cosmina Ionescu (41 de ani), alături de care mai are un fiu în vârstă de 7 ani. Fostul jurnalist locuiește acum în Cape Town și este Consul al României în Africa de Sud.

Ce frumoasă este fiica Andreei Berecleanu. Eva studiază în Londra

În mediul online, Andreea Berecleanu publică deseori fotografii alături de copiii ei. În urmă cu ceva timp, în dreptul a două imagini cu fiica ei, Eva, jurnalista scria:

Fotografii cu fiica Andreei Berecleanu găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

„Când mă uit la o poză de-a Evei, fiica mea, cum e aceasta sau altele, sau când o văd în realitate, atunci realizez ce înseamnă frumusețea. Un părinte, oricât de obiectiv ar fi, își vede copilul frumos. Eu și subiectivă, și obiectivă, și critică, și dacă nu ar fi a mea, o văd frumoasă.

Și este! Dar nu o luați ca pe o laudă, e o constatare. Cu toate acestea, îi spun adesea că frumusețea e trecătoare și nu e suficientă. Eva, tu știi cât de frumoasă ești?”.

Mai recent, prezentatoarea TV mărturisea că-i duce dorul Evei, care studiază în Londra. „De câțiva ani, Eva, fiica mea, e mai mult plecată din țară. Să studieze.

Citește și:

Cum au reacționat părinții lui Nicole Cherry când au aflat că artista va deveni mamă

Lora se retrage de la Vorbește Lumea. „A fost o perioadă frumoasă”

Adda, despre perioada dificilă de după mutarea în București: „A fost horror”

Chiar dacă vorbim de multe ori pe zi, atingerea ne lipsește. Nu știu dacă mi-am alintat copiii, dar știu sigur că suntem dependenți, atât Eva și Petru, cât și eu, de gesturile de afecțiune.

Așa suntem noi și nimic nu a schimbat asta de când erau bebeluși și până în zilele noastre. Ieri m-a invitat la masă, pe o terasă, să fim doar noi două.

Cred că e foarte importantă aceasta intimitate, cu fiecare copil în parte. Fiecare are povestea lui, fiecare are nevoile lui. Exact ca și noi, cei care îi creștem. Și acest ritual face parte din viețile noastre constant, dintotdeauna”, a scris jurnalista pe Instagram.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter