Ce face Ivona, fiica lui Mugur Mihăescu, de când s-a mutat în Londra

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Joi, 05 ianuarie 2023, 15:29

Mugur Mihăescu (55 de ani) are toate motivele să fie mândru de fiica sa. Ivona, fata îndrăgitului actor, are 23 de ani și s-a stabilit de ceva timp în Londra.

Tânăra activează și își dorește să se perfecționeze în domeniul afacerilor.Ivona Mihăescu a absolvit liceul Gheorghe Lazăr, din București, cu note foarte bune la Bacalaureat și a decis să-și continue studiile în capitala Marii Britanii.

Ivona, fiica lui Mugur Mihăescu, a avut rezultate remarcabile la Bacalaureat

„Acum patru ani, vedeam listele cu media 9.95 la Evaluarea Națională. Azi, văd listele de Bacalaureat cu aceeași medie. 9.95”, a scris Ivona pe contul de socializare, la scurt timp după aflarea rezultatelor.

Fiica lui Mugur Mihăescu nu a fost atrasă de domeniul artistic, precum tatăl ei, ci a ales să–și dezvolte o carieră în lumea afacerilor. Așa că a studiat Administrarea Afacerilor la Universitatea din Bath, o unitate de învățământ de renume în UK.

„I-am deschis fetei mele porțile educației!”

Actorul a explicat în urmă cu câteva luni că și-a dorit mult pentru fata ei să-și poată găsi singură un drum în viață. Tot ce a făcut el a fost să-i deschidă porțile pentru educație, pentru a-și clădi un viitor stabil și sigur din punct de vedere profesional.

Citeşte şi: Mugur Mihăescu, noi dezvăluiri despre viața de cuplu. „Omul e supus greșelii”

„Doresc să acord mai multă atenție familiei și comunității. La 55 de ani cât fac, pot să zic că m-am maturizat cât de cât. Eu i-am deschis fetei mele porțile educației, porțile bunului simț. Mai departe, cum își va așterne viața…”, a declarat Mugur Mihăescu la Prima TV, potrivit național.ro.

Fiica lui Mugur Mihăescu a lucrat pe o platformă mare de imobiliare

Fiica lui Mugur Mihăescu lucrează în domeniul imobiliar, la o firmă importantă. Iar cariera ei este în continuă ascendență. Actorul a mai spus că tânăra vorbește limba engleză la perfecție, cu accent britanic. Așadar nimeni de acolo nu își poate da seama că ar fi din altă țară.

E rândul fetei să-și aleagă singură drumul în viață. Cât zâmbește și e fericită… Nu știu ce a luat de la mine sau de la maică-sa, dar cert e că talentul pentru accente și limbi străine îl are chiar de la mine. Vorbește engleza ca o nativă. Nimeni din Londra nu știe că e din altă țară.

A lucrat în real-estate. A lucrat pe o platformă mare de imobiliare. Acum e pentru o firmă și de peste Ocean, care este și aici – a mai relatat actorul.

Citeşte şi: Ce sexy e fiica lui Mugur Mihăescu. Uite cum s-a îmbrăcat la balul de absolvire

Tot legat de educația fetei, el a mai zis că principiul după care s-a ghidat în creșterea Ivoeni a fost să o facă să înțeleagă că deciziile pe care le va lua în viață nu trebuie să afecteze pe nimeni.

Fiica lui Mugur Mihăescu este realizată și pe plan amoros. Tânăra are un iubit, pe nume Vlad. Cei doi locuiesc împreună și au o relație stabilă de mai mulți ani.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter